Vem är Galip Öztürk? Hur gammal är Galip Öztürk, varifrån är den? Vinnare Öztürk Rikedom!

Vem är victor ozturk segrande ozturk hur gammal är han från ozturk
Vem är victor ozturk segrande ozturk hur gammal är han från ozturk

Galip Öztürk (födelsedatum 1 januari 1965 Ayvacik, Samsun), medborgare i Georgien, ägare till Metro Group of Companies grundades 2005 och "Turkey Bus Federation" är grundande president.Efter att ha fått veta i förväg att livstidsstraffet i mordet på Kuvvet Köseoğlu fastställdes av högsta domstolen flydde han till Georgien 2018.

Galip Öztürks farfar och äldste bosatte sig i Çarşamba-regionen från Sürmene till det ryska förskottet 1916. Öztürk, ett av de fem barnen i hans familj, föddes 1965 i Ayvacık som son till İsmail Öztürk. Efter att ha avslutat sin grundutbildning på onsdagen åkte han till Istanbul när han var 13 och började arbeta i ett tehus i Topkapı. Sedan startade han affärer med en liten tebutik i Topkapis busstation.

Senare bytte han till busstransport och i november 1992 grundade han Metro Turizm. Företaget, som först gick ut med tre bussar på linjen Istanbul-Ankara, började sedan växa snabbt. Öztürk valdes till president för International Anatolian and Thrace Busers Association år 2000. Samma år vann han valet till styrelseordförande för Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. 4 Den 2005 januari 58 grundade han föreningen som samlas under Turkiets bussförbund och blev den grundande ordföranden för denna federation. Öztürk, som äger mer än 40 företag och driver Great Istanbul Bus Station och Kayseri Intercity Bus Terminal, äger också terminalerna Samsun Yusuf Ziya Yılmaz, Havza och Yeni Çarşamba. Galip Öztürk, som dömdes till livstids fängelse och var tvungen att bo olagligt i Georgien, överförde driften av Büyük Istanbul Bus Station till IMM år 2019.

Det har beslutats att inleda förhandlingar om försäljning av 5 procent av Metro Turizm Seyahat, ett dotterbolag till Metro Commercial and Financial Investments Holding, som ägs av Öztürk, till Ali Bayramoğlu.

Även om Galip Öztürk prövades den 5 juli 2003 för att bilda en vinstinriktad kriminell organisation, släpptes han senare. Medan han lade Van Et till sin grupp 2005 sålde han Metro Turizm till Van Et i början av 2009 för att öppna det för allmänheten. I april 2009 greps han för påstådd manipulation på Istanbulbörsen (ISE) och hänvisades till tingshuset. Han släpptes dock senare i väntan på rättegång. Samma månad godkändes överlåtelsen av Metro Turizm-aktier till Van Et Ticaret Investments, som också tillhör den, av konkurrensstyrelsen. Under de sista månaderna 2009 greps han med anklagelsen att han tvingat en affärsman att underteckna en 2 miljoner lire-räkning.

Den 29 februari 2012 arresterades Öztürk och skickades till Metris-fängelset efter att ha hållits kvar på anklagelser för att samla in checkar och räkningar med hot, begå kapitalmarknadsbrott (manipulation) och använda kokain.

En talan lämnades in av kapitalmarknadsstyrelsen av Galip Öztürk för manipulation av aktierna i Metro Petrol Facilities Company. Galip Öztürk fick många gånger böter för börstransaktioner. Abdülkerim Emek, en tidigare CMB-medlem, avgick från premiärministeriet på grund av fallet med medlemskap i en kriminell organisation.

Galip Öztürk dömdes först till grovt livstids fängelse för påstådd uppmaning till mordet på Kuvvet Köseoğlu. Domstolen omvandlade sedan Galip Öztürks straff till livstids fängelse med hänsyn till hans goda uppförande vid förhandlingen.

Vid utfrågningen den 19.04.2013 släpptes Galip Öztürk. Efter att hans livstidsdom upprätthölls fick Galip Öztürk kännedom om högsta domstolens beslut i förväg och flydde till Georgien.

Galip Öztürk är gift med Hülya Öztürk och har 4 flickor och 4 pojkar.Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar