Emirates utökar sitt flygnätverk i Amerika

Emirates utökar sitt flygnätverk i USA
Emirates utökar sitt flygnätverk i USA

Emirates, som förser sina passagerare med enkla anslutningsflyg via Dubai till populära destinationer i Mellanöstern, Afrika och Asien, meddelade att de kommer att återuppta flyg från Seattle (från 1 februari), Dallas och San Francisco (från 2 mars).Med tillägget av dessa tre destinationer kommer Emirates flygnät i Nordamerika att nå tio destinationer efter återupptagandet av tjänsterna till Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, New York JFK, Toronto och Washington DC.

Flyg till och från San Francisco kommer att gå fyra gånger i veckan på Emirates Boeing 777-300ER. Flyg som avgår och anländer från Seattle (fyra flygningar i veckan) och Dallas (tre flygningar i veckan) kommer att äga rum med Boeing 38-264LR, som erbjuder 777 platser som omvandlas till sängplats i Business Class och 200 ergonomiskt utformade platser i Economy Class.

Flygbolaget kommer också att erbjuda sina passagerare mer val och val för ytterligare flygningar till New York, Los Angeles och São Paulo. Från och med den 1 februari flyger Emirates två gånger om dagen till John F. Kennedy International Airport (JFK) och en gång om dagen till Los Angeles (LAX). Emirates-passagerare kommer att ha sömlös tillgång till andra städer i USA genom flygbolagets koddelningsavtal med Jetblue och Alaskan Airlines.

I Sydamerika kommer Emirates att börja sin femte veckovisa resa till São Paulo (med start den 5 februari) och erbjuda sina passagerare i Brasilien fler resealternativ som ger större tillgång till det expanderande flygnätverket. Förutom São Paulo kommer Emirates-passagerare att ha enklare överföring och tillgång till 24 städer i Brasilien, tack vare flygbolagets koddelningspartnerskap med GOL och inrikesflyg som undertecknats med Azul och LATAM.

Emirates har säkert och gradvis återupptagit sina flygningar över sitt nätverk och tjänar för närvarande 114 destinationer på sex kontinenter.

Dubai, som säkert startade om sin turistaktivitet i juli, fortsätter att vara ett av de mest populära semestermålen i världen, särskilt under vintersäsongen. Staden har öppnat sina dörrar för internationella affärs- och fritidsbesökare. Med sina soliga stränder, kulturarvshändelser och boende och fritidsanläggningar i världsklass är Dubai en av de mest populära globala städerna. Dubai har blivit en av de första städerna i världen som får ett Safe Travel-certifikat från World Travel and Tourism Council (WTTC), med omfattande och effektiva åtgärder för att säkerställa besökarnas hälsa och säkerhet.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar