TUSAŞs avfallshanteringsprojekt vinner guldpris

tusasin avfallshanteringsprojekt vann ett guldpris
tusasin avfallshanteringsprojekt vann ett guldpris

Turkish Aerospace Industries (TAI) ansågs värda ett pris vid Green World Awards, en av världens mest prestigefyllda utmärkelser inom avfallshantering. Fortsatt att utveckla projekt för att öka medvetenheten om återvinning av avfall vann TAI Gold Award i kategorin avfallshantering vid Green World Awards, där 500 projekt tävlade med projektet "Waste Management and Green Flag League".


För att öka miljömedvetenheten och stödja nollavfallsprojektet kommer TAI: s vinnareenhet med grön flagg att bestämmas efter att ha gjort poäng varje kvartal med tävlingsprojektet "Green Flag League", där de mest framgångsrika avdelningarna som uppnår miljömål bestäms, som initierades den 5 juni, Världsmiljödagen. Den gröna flaggan, som kommer att bäras av vinnaren i varje kvartal inom ramen för ligan, där en hård kamp kommer att hållas i ett år, kommer att fortsätta att byta händer enligt de meddelade poängen och kommer att levereras till årets mästare i slutet av året. Årets utmärkelser av tävlingen, som utvärderades av juryn i termer av miljöaspekter i organisationen där projekt från många länder runt om i världen tävlar varje år och där bästa miljöprinciper delades ut, tillkännagavs den 23 november 2020 och tilldelades guldpriset i kategorin TAI Waste Management. TUSAŞ, som använder 99% av sitt avfall genom återvinnings- och återvinningsmetod, fick också titeln "Green World Ambassador" på den internationella arenan med utmärkelsen som den vann.

TUSAŞ, som utför exemplariska studier inom miljöavfallshantering i många steg från separering på plats till eliminering av avfall i sina anläggningar i Ankara, tilldelades för första gången ett "Zero Waste Certificate" av ministeriet för miljö och urbanisering bland försvarsindustrin de senaste månaderna.

 


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser