Open Education Middle School och High School Examination skjuts upp

acikogretims mellan- och gymnasieexamen har skjutits upp
acikogretims mellan- och gymnasieexamen har skjutits upp

Examensarbeten för gymnasium och gymnasieskolor för öppen utbildning och examensändringen för den centrala och provinsiella organisationen för ministeriet för nationell utbildning skjöts upp till ett senare datum inom ramen för koronavirusåtgärder.


Uttalandet från ministeriet för nationell utbildning är följande; ”De öppna utbildningsprogrammen för gymnasieskolan och gymnasiet som hålls lördag 5 december 2020 och söndag 6 december 2020 och undersökningen av den centrala och provinsiella organisationen vid ministeriet för nationell utbildning skjöts upp till ett senare datum inom ramen för Kovid-19-åtgärderna.

De arrangemang som ska göras i kalendern för relevanta tentor kommer att meddelas separat. "


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser