Exemplarisk service HEPP-kodassistenter i tjänst i Kocaeli

exempel på servicekontokodassistenter i Kocaeli i tjänst
exempel på servicekontokodassistenter i Kocaeli i tjänst

TransportationPark, ett av medlemsförbunden till Kocaeli Metropolitan Municipality, förde en ny tjänst till medborgarna som inte definierade sina HES-koder till sina Kocaeli-kort på grund av HES-kodapplikationen som startade den 1 december. Anställda som är positionerade av TransportationPark hjälper medborgarna att definiera sina HES-koder till sina Kocaeli-kort.

SERVICE PÅ 6 STATIONER


Anställda som kommer att tillhandahålla tjänster på sex spårvagnsstationer totalt kommer att ge medborgarna bekvämlighet. Medborgare som har svårt att definiera sina HEPP-koder och därför inte kan göra en övergång kommer att tillhandahålla bekvämlighet i service genom att definiera sina HES-koder till sina Kocaeli-kort. Servicestationer; Yenişehir, Otogar, Yahya Kaptan, Fevziye, Yeni Cuma och Doğu Kışla bestämdes som stationer.

TILLS FREDAG

De anvisade anställda kommer båda att få HEPP-koder och åta sig att aktivera sina Kocaeli-kort. De anställda som väntar vid hållplatserna kl 09.00 på morgonen kommer att tillhandahålla service till kl 18.00 på kvällen. Det uppgavs att studien, som planeras genomföras fram till fredag, kan förlängas ytterligare vid behov.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser