EGO-buss, tunnelbana och Ankaray tidsbegränsningsförordning

ego buss tunnelbana och ankaray tidsbegränsningar
ego buss tunnelbana och ankaray tidsbegränsningar

För att hålla spridningshastigheten för coronavirus (Covid-19) -epidemin under kontroll, enligt utegångsförbudet begränsat av Ankara Governorship Provincial General Hygiene Board (UHK), gjorde EGO: s generaldirektorat en överenskommelse i buss-, tunnelbana- och ANKARAYs öppettider.


I linje med UHK: s beslut nr 01/2020 daterat 2020 december 85; Tills ett nytt beslut fattas börjar det på helgerna kl 21.00:05.00 på fredagar, täcker hela lördag och söndag och slutar kl 21.00:05.00 på måndagar. Under veckan begränsas utegångsförbudet mellan XNUMX-XNUMX.

Specialbussar (ÖHO), privata kollektivtrafikfordon (ÖTA) och Metro och ANKARAY kommer inte att fungera mellan 1-2020 på kvällen i utegångsförbudet som kommer att genomföras från 21.00 den 21.00 december 24.00 (idag) och kommer att fortsätta begränsningarna på vardagar. . Med EGO-bussar kommer tjänsten att tillhandahållas på linjerna som kommer från distrikten till Ulus-Sıhhiye-Kızılay-riktningen och på järnvägssystemet. På våra linjer som tillhandahåller ringtjänster till tunnelbanestationer har en serviceplanering gjorts i enlighet med tunnelbananätets sista avgångstider.

För de begränsningar som ska tillämpas idag och framöver, anges avgångstider för EGO-bussar (EK1), avgångstider för järnvägssystem (Metro- och ANKARAY-drift) och sista avgångstider (EK2) i tabellen nedan.

Uppdateringarna kan nås från mobilapplikationen i EGO CEP och från adressen "www.ego.gov.tr" på webbplatsen för vårt företag.

Dessutom, i nämnda UHK-beslut, våra medborgare 65 år och äldre och under 20 år; Det anges att användningen av kollektivtrafikfordon (tunnelbana, tunnelbuss, buss, minibuss, minibuss etc.) är begränsad inom de timmar som bestäms av provinsens allmänna hygienstyrelsebeslut daterad 18.11.2020 och numrerad 2020-82 (mellan 10.00-13.00, 13.00-16.00). Vi ber vänligen att våra medborgare särskilt ska följa detta beslut.

För busservice avgångstimmar KLICKA HÄR

För järnvägssystem (Metro, ANKARAY) Avgångstider och avgångstider för sista tåget KLICKA HÄR


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser