Derbent Aladağ Road slutförd

derbent aladag road är klar
derbent aladag road är klar

Medan Konya Metropolitan Municipality har arbetat hårt för att förbättra kvaliteten på stads- och stadsvägarna, slutförde Derbent den 7 kilometer långa vägen till skidområdet Aladağ.


Borgmästare i Konya Metropolitan kommun, Uğur İbrahim Altay, uppgav att de har tagit prestige gator till alla distrikt i Konya med den nya metropolitiska lagen, och sa att de fortsätter att investera i att tillhandahålla goda transporttjänster i alla stadsdelar under Metropolitan ansvar.

Borgmästare Altay sa att arbetet som utförts på den 7 kilometer långa vägen som leder till skidområdet i Derbent Aladağ slutförde, ”Genom att förlänga den fem kilometer långa sträckan av vägen skapades områden för att parkera fordon under vinterförhållanden. Också; Det har gjorts säkrare och bekvämare för våra vägförare med delad fyllning, infrastruktur, reglering av vägnivå och förstärkningsarbeten. Vi gjorde det redo för besökare att komma efter epidemin genom att använda 5 tusen ton asfalt på vägen, som skapades cirka 14 meter plattform och 9 meter bred. " använde uttrycken.

Borgmästare Altay noterade att Aladağ-vägen är av stor betydelse för Konya och Derbent och sa att de är glada att erbjuda vägen, som har ökat standarden, till service för invånarna i regionen och folket i Konya.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser