Karaismailoğlu: 'Vi kommer att bli mycket starkare i rymden med TÜRKSAT 5A och 5B-satelliter'

Vi kommer att bli mycket starkare i rymden med karaismailoglu turksat a och b satelliter.
Vi kommer att bli mycket starkare i rymden med karaismailoglu turksat a och b satelliter.

Adil Karaismailoğlu, transport- och infrastrukturminister, besökte TÜRKSAT. Karaismailoğlu, som gjorde viktiga uttalanden till journalister här, sa, "Med aktiveringen av TURKSAT 5B och TÜRKSAT 6A kommer vi att bli mycket starkare i rymden med våra 6 kommunikationssatelliter." Karaismailoğlu sa att installationen av markstationer för de nya frekvensbanden som kommer att serveras till TURKSAT 5A och 5B har nått den sista etappen.

"118 länder i världen och en befolkning på 3 miljarder finns i vårt täckningsområde idag"


Karaismailoğlu minister, idag avslöjade att både icke-finansiella och vad de kunde arbeta såväl som morgondagens är en institution av stort strategiskt värde för Turkiet, sade han. Karaismailoğlu, "som Turkiet, 3A, 4A, 4B våra kommunikationssatelliter, i världen idag, 118 länder och en befolkning på 3 miljarder av vår täckning", sa han.

"På e-Government Gateway användes 2019 miljarder tjänster årligen med i genomsnitt 319 miljoner per månad 3,8"

Utvecklas av Turksat Record Minister Karaismailoğlu för statens stora IT-projekt, Turkiets största IT-projekt är en av e-regeringsportalen för Republiken Turkiets presidentskontor för digital omvandling på uppdrag som drivs av Turksat, påminde han om. Karaismailoğlu sa, ”I e-förvaltning kan mer än 51,5 miljoner registrerade användare få mer än 345 tusen 700 olika tjänster som tillhör nästan 5 offentliga institutioner, varav 300 är lokala myndigheter. På e-Government Gateway användes 2019 miljarder tjänster årligen med i genomsnitt 319 miljoner per månad 3,8 ”.

"Under ledning av ministeriet för första gången i Turkiets rymdvecka" kommer att hållas "

I år utförde 5'incisi "Turksat Model Satellite Contest" vid grundstudenterna och doktoranderna i att de skulle stödja skapandet av medvetenhet om satellit- och rymdteknikminister Karasimailoğl av, "som kommer att hållas för första gången under ledning av ministeriet under Turkiets rymdvecka; "Vi kommer att samlas online med ett program som gör det möjligt för våra ungdomar att utveckla sina idéer på rymden", sa han.

"Med aktiveringen av TÜRKSAT 5B och TÜRKSAT 6A kommer vi att bli mycket starkare i rymden med våra 6 kommunikationssatelliter"

Minister Karaismailoğlu fortsatte enligt följande: ”Med aktiveringen av TURKSAT 5B och TÜRKSAT 6A kommer vi att bli mycket starkare i rymden med våra 6 kommunikationssatelliter. Lanseringsmoment för TURKSAT 5A; Det kommer att stärka vår vision om rymd och luftfart, som vi firar för första gången i vårt land. Space Week-aktiviteter med Turkiet och vi kommer att ta med alla våra människor. Efter vår TURKSAT 5A-satellit lanserar vi ytterligare en milstolpe, TÜRKSAT 5B, för vilken vi startade satellitnivåtester under andra kvartalet 2021. "

"Vi skickar vår 6A-satellit till rymden 2022"

”För de nya frekvensbanden som kommer att betjänas från TÜRKSAT 2021A och TÜRKSAT 5B-satelliter, som är planerade att tjäna 5, har vi nått det sista steget i installationen av markstationer i vårt centrala campus i Gölbaşı.

För TÜRKSAT 6A fortsätter tillverkningen och integrationen av teknisk modellutrustning vid TUSAŞ Space Systems Integration and Test Center med deltagande av våra TÜRKSAT-ingenjörer. Vi skickar vår 6A-satellit till rymden 2022. "

"Installationsarbetet har inletts för att markstationerna ska kunna etableras i provinserna Izmir, Ankara och Van."

Minister Karaismailoğlu uppgav att installationsarbetena för markstationerna som ska etableras i provinserna Izmir, Ankara och Van har påbörjats och sade: ”Det mobila antennsystemet som kan användas på land-, luft- och havsplattformar och kan fungera via Ka Band-kommunikationssatelliter har utvecklats av TURKSAT. Antennen används också aktivt av kustbevakningskommandot, sade han. Karaismailoğlu sa att antennutvecklingsarbetet för TURKSAT landfordon har nått det sista steget.

Minister Karaismailoğlu undersökte sedan installationen av markstationer på plats och fick information från myndigheterna om det utförda arbetet.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser