Bekymmer om bandsåg

KORT
KORT

Med en historia på nästan 200 år bandsåg erbjuder användarna möjlighet till en skärverkstad; Med en begåvad och kreativ person finns det ingen gräns för vad du kan uppnå med denna såg. I sin enklaste definition är en bandsåg en lång bladsåg som består av ett kontinuerligt band av sågtandad metall sträckt mellan två eller flera hjul.


Så vad används bandsågar till?

  1. Metallskärning

Speciellt utformade blad för metall gör att bandsågen kan använda material bättre samtidigt som de minskar avfallet och ger bättre kontroll.

  1. Skärning av virke

Bandsågar med många olika knivar för olika avverkningsbehov är perfekta för sågning av trä.

Idag produceras bimetall, diamantspetsade och i minoritet, kolsågade bandsågar och kallbearbetning, hett arbete, mögel, hög hastighet, automat, cementering, tillverkning och rehabilitering av stål, rör, profil, vinkeljärn, U, I-material, koppar Det föredras för skärning av brons, aluminium och rostfria material.

Bi-metaller visar en strukturfunktion bildad av två metaller med olika egenskaper. Logiken med produktion av tvåmetaller är att använda två olika metaller genom att integrera några av deras egenskaper som ger överlägsenhet över användningen. Dessa delar bör inkludera låg kostnad, lätthet, hög mekanisk hållfasthet, slitstyrka och korrosionsbeständighet.

Diamantsågar har snabbare kapningsförmåga och längre skärlivslängd än andra bimetallbandsågar i en mängd olika skärapplikationer.

Varför Kar-Tes skärverktyg för bandsågar?

Sedan etableringen 1981 har Kar-Tes skärverktyg styrt metallskärnings- och bearbetningssektorn med sitt innovativa, erfarna och kraftfulla perspektiv. Ledande internationella varumärken, med snö-Testa Turkiet, med sin expertgrupp och omfattande CNC-linje, erbjuder också slipningsågar och bandsågsvetsningstjänster.

Vår produktgrupp för sågband under garanti från Kar-Tes består av Röntgen-märkesvaror som är kända för sin höga kvalitet, tekniska innovationer och hög kundnöjdhet.

För detaljerad information om alla våra produkter från Bi Metal Band Saw, Diamond Tipped Bandsaw, Carbon Steel Band Saw till Sand Grain Band Saw Med Kar-Tes skärverktyg Du kan kommunicera.

Vad är Band Saw
Vad är Band Saw

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser