İmamoğlu: "Våra originalfordon på öarna tas i bruk 2021"

Våra originalfordon kommer också att tas i bruk på imamogluöarna
Våra originalfordon kommer också att tas i bruk på imamogluöarna

İBB: s president Ekrem İmamoğlu turnerade steg för steg på öarnas gator och tog med sig sin personal. Betonar att de vill leva i en period där allmänna problem inte kommer att diskuteras på 25-30 år på öarna, sade İmamoğlu, ”Tidigare fanns det vissa miljöer där offret upplevdes genom politiska attityder. Tyvärr har jag bevittnat detta. Som Adalar kommun och Metropolitan kommun kommer vi att göra ett serviceavtal som har en enhetlig företagskonsistens, inte på varandras fötter, utan att trassla, eller på individens personliga beslut ”.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) borgmästare Ekrem İmamoğlu ägnade det mesta av sitt arbete idag åt Büyükada och Burgazada. İBBs högsta ledning följde İmamoğlu med full personal tillsammans med generalsekreteraren Can Akın Çağlar under sitt besök på öarna. İmamoğlu, som först gick med i Büyükada Anadolu Club, deltog i mötet "Islands Strategidokument korttidshandlingsplan". Mötet inleddes med den detaljerade presentationen av IMM District Municipal Coordinator Tonguç Çoban bestående av 9 huvudartiklar. Efter Çoban tog ordföranden på Islands Erdem Gül ordet. Gül uppgav att de vill göra ansökningar som inte kommer att förstöra den historiska och naturliga strukturen i projekten med restaureringar som kommer att förändra öarnas ansikte.

"VÅRA UNIKA FORDON I ÖAR DRIFTS 2021"

İmamoğlu gjorde sin bedömning av sitt besök på öarna vid utgångspunkten för IETT-elbilar, efter sin undersökning i servicebyggnaden som IMM kommer att öppna på öarna. Imamoğlu sa att Adalar har den mest olika platsen bland 39 distrikt i Istanbul:

”Befolkningen är kanske mycket rimlig; men det har många värderingar med sitt förflutna, värderingar, historia och kultur. Att leva tillsammans, människor som tillförde värde här tidigare, har en helt annan fördel från litteratur till konst, från statsmänniskor till många begrepp. Vi värdesätter denna plats mycket. Under det senaste året har vi åstadkommit några livsförändrande verk; det är synligt, det är osynligt. Den synliga delen är kanske den phaeton-relaterade förändringen här. Förhoppningsvis kommer våra fordon som är unika för öarna att vara i full drift i slutet av 2021. Dessa fordon kommer att genomgå en förändring. Det finns också den osynliga delen; infrastruktur. Vi kommer att ha investeringar angående behandling här, 2021, av İSKİ. "

"VI KOMMER TILL FÖRETAGSServiceavtal"

Han noterade att de ville leva en period på öarna där allmänna problem inte skulle diskuteras på 25-30 år, sade İmamoğlu, ”Tidigare fanns det vissa miljöer där offret upplevdes genom politiska attityder. Tyvärr har jag bevittnat detta. För att inte hända från och med nu kommer vi att ingå ett seriöst serviceavtal, som Adalar kommun och Metropolitan kommun kommer vi att göra ett serviceavtal med en företagskonsistens, inte på varandras fötter, utan att trassla in i varandra eller på individens personliga beslut. För första gången öppnade vi samordningen av Metropolitan Municipality. Vi börjar renovera byggnaderna. Vi arbetar med en synkron huvudplan med fokus på kultur, konst, historia och turism. Jag pratade med mina vänner; Förhoppningsvis kommer vi i januari 2021 att lägga en 3-årsplan framför oss och dela den med medborgarna. Det vill säga "Vad ska vi göra på öarna, vad vi kommer att lägga till service". Vår borgmästare, vi, vi kommer alla att följa därifrån. "Vi kommer att skicka det till distriktsguvernören, till polisen, till de politiska partiledarna här, till det civila samhället här så att de följer oss."

"ÖAR; VÄRLDSARV "

Om att öarna kommer att förvandlas till ett mycket färgstarkt liv och ett mycket charmigt område i Istanbul efter att pandemiprocessen är över, sa İmamoğlu: ”Detta är en världsarvslista. Istanbul är redan den vackraste staden i världen. Men även dessa öar, ta det och ge det till en världsstad, det är nog bara. Vi är stolta över att ha en så värdefull position. Vi kommer att betala för det nu ”sa han. İmamoğlu gjorde fältbesök i Büyükada efter sina utvärderingar. İmamoğlu, som besökte ladorna där hästarna räddade från den grymhet de bodde efter att faserna lyftes, välkomnades av polisen till häst. I önskan om framgång till kvinnors ryttpolisenhet, som började arbeta för första gången inom IMM: s kropp, turnerade İmamoğlu genom stallen, varav några omvandlades till İETT underhålls- och reparationsverkstäder.

HAN lyssnade på handeln och medborgarnas problem i Burgasada

Turkiet Fethi historia om personlighetens politik Okyar skyddar bär namnet İmamoğlu besökare, träffades med familjen av kända politiker. İmamoğlu, en trevlig sohbetDärefter gjorde han undersökningar vid Taş Mektep, en av de symboliska strukturerna i Büyükada, som återställdes av IMM. İmamoğlu gav order om att slutföra arbetet med strukturen i fråga så snart som möjligt. IMM: s biträdande generalsekreterare Mahir Polat delade med İmamoğlu att arbetet i fält kommer att slutföras inom ett år. İmamoğlu slutförde Büyükada-turnén med Taş Mektep-studien och åkte till Burgazada med båt. İmamoğlu besökte brandkåren, polisstationen respektive Adalar Cemevi i Burgazada. İmamoğlu, som också besökte hantverkare, svarade på medborgarnas frågor. När han lyssnade på handelsmännens och medborgarnas problem uppfyllde İmamoğlu sina förfrågningar om fotografering.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser