Kommersiellt elektroniskt meddelandehanteringssystem uppskjuten tidsfrist

Uppskjuten tidsfrist för kommersiellt system för elektronisk meddelandehantering
Uppskjuten tidsfrist för kommersiellt system för elektronisk meddelandehantering

Registreringsdatumet för tjänsteleverantörer i Commercial Electronic Management Management System (IMS) och uppladdning av deras nuvarande godkännanden har skjutits upp.


Som det är känt fastställdes tidsfristen för tjänsteleverantörer att registrera sig hos IMS och överföra sina kommersiella elektroniska meddelandegodkännanden inom ramen för förordningen om kommersiell kommunikation och kommersiella elektroniska meddelanden den 1 december 2020. De negativa effekterna av den nya typen av coronavirus (COVID-19) -epidemi som påverkar hela världen på det dagliga livet fortsätter dock och orsakar några störningar i affärsprocesserna.

I detta sammanhang har förfrågningar från företag och icke-statliga organisationer, vars tjänsteleverantörer finns i olika sektorer, att skjuta upp datumen för IYS skickats till vårt ministerium. Genom att ta hänsyn till dessa förfrågningar har vårt ministerium skjutit upp datum för registrering och godkännande av tjänsteleverantörer för att inte drabbas av våra företag.

Enligt detta

För tjänsteleverantörer med mer än 150 tusen kommersiella elektroniska meddelandegodkännanden är tidsfristen för att ladda upp godkännanden den 31 december 2020. Tidsfristen för att dessa godkännanden ska kontrolleras av medborgaren är 15 februari 2021,

För tjänsteleverantörer med -150 tusen eller mindre godkännanden för kommersiella elektroniska meddelanden är tidsfristen för uppladdning av godkännande den 31 maj 2021. Tidsfristen för att medborgarna ska kontrollera dessa godkännanden har skjutits upp till 15 juli 2021.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser