Turkiets statistiska institut gör inköp av 40 arbetare

kalkon statistikagenturavtal måste göras dator personal lärd
kalkon statistikagenturavtal måste göras dator personal lärd

Turkiets statistikinstitution centrala och provinsiella enheter 4857 och Turkiet enligt de relevanta bestämmelserna från Arbetsförmedlingen (TEO) på bordet genom fördelningen som visas Renhets- och säkerhetsansvarig (obeväpnad) kontinuerligt kommer 40 rekryteringar att genomföras.


Meddelanden om kandidatgrupper för fasta arbetare Turkey Business Association (TEO) (https://www.iskur.gov.tr), Ministeriet för familj, arbete och sociala tjänster (https://kamuilan. ailevecalisma.gov.tr/) och Turkey Statistics Institution (www.tuik.gov.tr) finns på webbsidan. Kandidater som uppfyller listningsvillkoren, meddelade Turkiet Business Association (TEO) från och med den 30 publiceras på webbplatsen för esube.iskur.gov.t internetadress inom 11 dagar efter "Jobbsökande" -länken på ID-kortnummer och lösenord kan göra sin ansökan genom att logga . (Ansökningar som görs personligen, via post eller e-post accepteras inte).

Turkiets statistikinstitut för att bedriva arbetarnas handel
Turkiets statistikinstitut för att bedriva arbetarnas handel

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser