Transportofficer-Sen begärde uppskjutande av hälsokommittén och psykotekniska rapporter från den maskinistiska järnvägspersonalen

Transporttjänstemannen bad dig skjuta upp den medicinska nämnden och de psykotekniska rapporterna från den mekaniska järnvägspersonalen
Transporttjänstemannen bad dig skjuta upp den medicinska nämnden och de psykotekniska rapporterna från den mekaniska järnvägspersonalen

Förnyelsen av hälsoundersökningen och de psykotekniska utvärderingstesterna, som är nödvändiga för maskinister och annan personal som är kritisk för järnvägssäkerhet för att fortsätta sina uppgifter, kommer att förlängas till slutet av året på grund av pandemin och därefter, om det bedöms nödvändigt, kommer frågan att förnyas. bad att utvärderas.


Den skriftliga ansökan från Transportation Officer-Sen till TCDD Taşımacılık A.Ş.

För att förare och annan kritisk personal på järnvägssäkerhet ska kunna fortsätta sina uppgifter måste de, som det är känt, ha genomgått hälsoundersökningar och psykotekniska utvärderingstester och få rapporter under de villkor som anges i relevant lagstiftning.

På grund av den pandemiprocess som vi lever i är det känt att det finns problem och klagomål i tillhandahållandet av hälsovårdsrapporter från tågförare och annan säkerhetskritisk personal och det är också riskabelt att gå till sjukhus. I detta sammanhang förlänger giltighetsperioden för befintliga hälso- och psykotekniska rapporter för den personal vars hälso- och psykotekniska rapporter har löpt ut eller kommer att löpa ut till 01.01.2021 och därefter, om det bedöms nödvändigt, ompröva frågan Det anges i brevet från ministeriet för transport och infrastruktur, generaldirektoratet för transporttjänstförordning, numrerat E.44539, daterat 13.08.2020.

Vi ber med respekt att giltighetsperioden för de befintliga hälso- och psykotekniska rapporterna från förare och övrig järnvägssäkerhetskritisk personal som arbetar i din institution förlängs till 01.01.2021, och om det behövs, i enlighet med pandemiprocessen, ska nödvändiga åtgärder vidtas för att omvärdera problemet.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser