Trafikhantering kommer att bli tio gånger mer omfattande med Ekin X Spotter

Trafikhantering kommer att bli mer omfattande med crop x spotter
Trafikhantering kommer att bli mer omfattande med crop x spotter

Ekin Smart City Solutions, som utvecklar nästa generations smart city-lösningar, introducerade Ekin X Spotter, en omfattande trafikhanterings- och säkerhetslösning. Den artificiella intelligensbaserade produkten, som kommer att finnas i två versioner som Traffic och Face, kunde upptäcka tio gånger fler överträdelser än sina konkurrenter i trafikhanteringstester.


Ekin Smart City Solutions lägger till Ekin X Spotter i sin produktfamilj, en ny produkt som kommer att bidra till ett smart och kvalitetsliv i städer och stadsfolk. Ekin X Spotter är designad för att göra parkering, trafikledning och säkerhet smart i städer med sin artificiella intelligensbaserade teknik, med sitt 4K-motoriserade zoombaserade videobaserade registreringsskyltsystem och ansiktsigenkänningsteknik utvecklat med djup inlärning. Ekin X Spotter kommer att finnas med Traffic- och Face-versioner som två separata produkter för trafikhantering och ansiktsigenkänningsfunktioner.

Ekin X Spotter, utvecklad för att tillgodose behoven hos transportdepartement, säkerhet, säkerhetsstyrkor och företag med mobila och fasta applikationer; Det kommer att ge smart data för trafiköverträdelser, analys och ansiktsigenkänning. Ekins centrala hanteringsprogramvara Ekin Red Eagle - Smart City (OS) kommer att lägga till data som samlats in via Ekin X Spotter till täckningsområdet utöver Ekins övriga fem smart city management-lösningar. Tack vare Ekin Red Eagle (OS) kommunicerar Ekin X Spotter med andra smarta stadsprodukter i städer och kommer att bli en ny medlem av IoT, anslutnings- och mobilitetsbaserade smarta stadsnätverk.

Trafikhantering i smarta städer ökar täckningsområdet till 100%

Det artificiella intelligensbaserade systemet, tack vare sin lilla och lätta struktur, kan fungera vid alla punkter utan några begränsningar som en hybridlösning som stöder fasta system och kan också användas fast och syftar till att öka omfattningen av insamling av trafik- och säkerhetsdata i smarta städer till 100%.

Ekin X Spotter kan omedelbart upptäcka många olika kränkningar i trafiken, såsom följdsträcka, fel körfält och riktning, låg hastighet och stillastående fordon, samt densitetsmätning och fordonsantal inom trafikanalysen. X Spotter, som automatiskt kan känna igen fotgängare, märken, modeller och färger på fordon och registreringsskyltar, kommer att vara i tjänst som den smarta assistenten för säkerhetsvakter i fältet med sin röda ljus- och hastighetshanteringsfunktion.

Samlar in tio gånger mer data än internationella konkurrenter

Tack vare den artificiella intelligensbaserade tekniken i lösningen, vars intelligenta trafikhanteringsfunktion testades i MENA-regionen, bestämdes det att den upptäckte 12 gånger fler överträdelser än sina konkurrenter på 10 timmar. Medan totalt 12 överträdelser upptäcktes inom 241 timmar i testet; körfältbrott (60%), nära jakt (30%), höghastighetsöverträdelse (10%). Genom att vidta avskräckande åtgärder för dessa överträdelser kommer 100% trafikstyrning att uppnås i regionen.

Högsta noggrannhetsgraden för registreringsskylt med 4K-kameror och artificiell intelligens

Det mobila patrullsystemet, som kan upptäcka med hög noggrannhet i ett brett område med sina motoriserade zoomkameror, kan spela in högkvalitativa, tydliga och skarpa bilder och videor med sin bildsensor med 4K-upplösning. Dessutom säkerställer kamerorna på enheten att enheten fortsätter att fungera i svåra väder eller dåliga ljusförhållanden.

Medan Ekin X Spotter kan göra automatisk övervakning på vägar upp till tre banor breda kan den automatiskt läsa registreringsskyltar för fordon i USA, Mellanöstern och Europa med den högsta noggrannhetsgraden på registreringsskylten på marknaden tack vare sitt system utbildat med djup maskininlärning över internationella plattor. kan hålla rapporter. Ekin X Spotter använder sig av den automatiska zoomfunktionen för detta och håller överträdelsens register med bilden av fordonet och registreringsskylten.

Den kan användas var som helst med sin lilla och lätta struktur.

Ekin X Spotter kan enkelt placeras på huven eller vindrutan på många fordon som polisvaktbilar, ambulans, brandkår tack vare sin lilla storlek, vikt mindre än 5 kg och dess "Plug and Play" -struktur. Enhetens kraftfulla maskinvarufunktioner inkluderar GPS för platsbestämning och LTE-stöd för mobilnätanslutning.

Den mobila övervakningslösningen kan användas kontinuerligt på vägkanten, på ett stativ eller stolpe, tack vare det externa batteripaketet.

Ekin X Spotter använder Ekin Red Eagle OS, företagets eget operativsystem. Programvaran möjliggör hantering av alla trafik- och säkerhetssystem i den smarta staden från en enda punkt, och nödvändiga åtgärder vidtas i tid.

Ekin X Spotter - Face Soon

Ansiktsigenkänningsteknik utvecklad av Ekin med djupinlärning kommer att bli en produkt med Ekin X Spotter - Face. Med Ekin X Spotter - Face, som snart kommer att finnas tillgängligt, kommer det att vara möjligt att vidta smarta säkerhetsåtgärder som områdets ingångs- och utgångskontroll med ansiktsigenkänning, svartlistningsspårning och generering av larm enligt personens tillförlitlighet. Tack vare produkten som också täcker objektigenkänningsfunktionen, väskor, knivar, vapen etc. det kommer att vara möjligt att känna igen föremål och förhindra potentiella hot som kan uppstå.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser