10 flygplan i veckan landar i Kayseri för Erciyes

Om en vecka landar planet i Kayseri för Erciyes
Om en vecka landar planet i Kayseri för Erciyes

Kayseri Metropolitan Municipality Erciyes A.Ş. Styrelsens ordförande Dr. Murat Cahid Cıngı sa, ”Om det inte finns något bakslag eller en överraskning kommer nästan tio flygplan att landa i Kayseri de närmaste dagarna. Utländska turister kommer från utlandet med tio flygplan, sade han.


Kayseri Metropolitan Municipality Erciyes A.Ş. Styrelsens ordförande Dr. Murat Cahid Cıngı höll en presskonferens om den senaste situationen i Erciyes Ski Center och de pandemiska åtgärder som vidtagits före den nya vintersäsongen.

GAMLA SOVJETLÄNDER VÄNGAR RUTAN TILL ERCIYES

Cıngı, som sa att världsagendan har skakats av pandemin i cirka nio månader och att hela världen har testat mycket allvarligt på hur man kan bekämpa denna onda sjukdom och att mycket intensivt arbete har utförts, ”Vi hoppas att vi kommer att ha en mycket bra och hektisk säsong i år som Erciyes Ski Center vi gör. På grund av pandemin kom den tidigare sovjetsmarknaden, som inte kommer att kunna åka till alpina länder och inte kan besöka dessa länder inom ramen för åtgärder som begränsning av luftrummet och resebarriärer, till Erciyes med stort intresse. Vi höll möten med många operatörer och byråer under hela sommaren. Dessa gäster gjorde sina bokningar från hotellen i vårt centrum och i Erciyes ”.

INTERNATIONELLA FLYGFARTYGAR FÖR DE LÄNDERNA LÖSNADE OCH DIREKT SCHEMATISKA FLYGNINGAR TILL KAYSERİ

President Dr. Om att utländska turister kommer att komma från utlandet de närmaste dagarna fortsatte Murat Cahid Cıngı sina ord enligt följande: ”Om det inte finns något bakslag eller överraskning kommer nästan tio flygplan att landa i Kayseri de närmaste dagarna. Utländska turister kommer från utlandet med tio flygplan. De flesta av dessa är charterflygplan som vi kallar charter. Dessutom placerades den på reguljärflyg från Kiev, Odessa, Moskva och Kayseri. Med andra ord kan en medborgare i Kayseri köpa sin biljett och åka till Moskva eller Kiev eller Odessa med direktflyg. Denna utveckling är mycket viktiga milstolpar för vår stad. Denna utveckling är den utveckling som uppnås helt tack vare Erciyes Tourism Center. Du följer också noga, Erciyes A.Ş. har genomfört sina marknadsförings- och marknadsföringsaktiviteter i landet sedan det startade sin verksamhet vintern 10 och har inte försummat utomlands. Vi har nått många delar av världen, deltagit i mässor och genomfört intensiva marknadsföringsaktiviteter, särskilt i länder som de tidigare sovjetländerna Ryssland, Ukraina och Polen. Med partnerna där har vi kunnat ta utländska turister till Erciyes med charterflyg sedan 10. Tack vare denna ökning och intresset och intresset för Erciyes började de internationella flygbolagen i dessa länder att ta gäster till Kayseri med direkta reguljärflyg. Detta år registrerades som en viktig utveckling. "

SÄKERT AFFÄRSCERTIFIKAT MOTTAGT FÖR ALLA FÖRETAG

Cıngı påminner om att den framtida gästens främsta oro är den covida pandemin, och sade: ”Vi har vidtagit pandemiska åtgärder här som kommer att göra både våra lokala och utländska gäster glada och känna sig i en säker miljö. Under hela sommaren vidtog vi tack och lov våra åtgärder i kampen mot pandemin i Erciyes, inom ramen för vår regerings beslut, så som vår stat förutsåg. Naturligtvis räcker det inte för oss att göra skidorten säkra, för gästerna kommer att tillbringa tid på restauranger och kaféer, hyra skidor från skiduthyrningsbutiker och shoppa. Därför, eftersom det är ett socialt område, ledde vi alla våra företag på berget för att få säkerhetsintyg. Vi höll möten om och om igen. Under ledning av Kayseri Metropolitan Municipality, Department of Environmental Protection, fick vi också alla våra företags säkerhetscertifikat. "Våra hotell har redan fått säkra turistcertifikat inom ramen för de sanktioner som tillämpas av vårt turistdepartement."

Cıngı sa att de kommer att ge nya goda nyheter på kort tid, ”Våra ansträngningar för att skapa en 360 graders säker miljö i Erciyes har nästan avslutats. Vi ansökte från International Standard Companies med de dokument som registrerar Erciyes som en säker skidort, och vi hoppas att det kommer att slutföras på kort tid.

KOVID 19 OBSERVATIONSRUM INSTALLERADE

Senare Erciyes A.Ş. Zafer Akşehirlioğlu, biträdande chef, gjorde en presentation om de pandemiska åtgärder som vidtagits vid Erciyes Ski Center. Akşehirlioğlu sade att Erciyes, som har blivit flaggskeppet för vinterturismen, kommer att ge skidälskare en säker och hälsosam semester genom att vidta alla försiktighetsåtgärder vid bekämpningen av Kovid-19: Med Erciyes Ski Center utmärker sig den mest föredragna destinationen av lokala och utländska turister. Våra gondoler och linbanor har desinficerats sedan mars. Febermätningar och kontroller utförs, och sedan dess fortsätter vår skyldighet att maskera fortfarande. Vi tillhandahåller naturlig ventilation i våra gondoler, handdesinfektionsmedel och varningsvarningar har placerats för våra gäster, eftersom ombordstigning och landning är annorlunda, och desinfektion utförs efter att våra gäster kommer ner från varje gondol. Vi har skapat Kovid 19 observationsrum, i händelse av misstänkta situationer tar vi det in i detta rum och riktar våra vårdteam dit. "

TURKIETS FÖRSTA OCH ENDAST DOKUMENT ELLER med SKI CENTER

Alla studier som utförts i Erciyes Ski Center visar att skidälskare kan ha en säker vintersemester. Turkiets första och enda professionella bergföretag Kayseri Erciyes Inc. Hanteras av skidorten Erciyes för att erhålla ISO 9001 kvalitetshanteringssystemcertifikat, ISO 10002 kundnöjdhetshanteringssystemcertifikat och IQNet, som är International Recognition Certificate, utfärdat av International Standards Organization (ISO) International Certification Association (IQNet) och Turkish Standards Institute (TSE). berättigade Turkiets första och enda skidort har titeln.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser