Projektet som kommer att andas Turan Güneş Boulevard Traffic kommer till liv

Projektet som kommer att andas trafiken på Turan Gunes Boulevard kommer till liv
Projektet som kommer att andas trafiken på Turan Gunes Boulevard kommer till liv

Ankara Metropolitan Municipality genomför stora transportprojekt i Başkent en efter en. Metropolitan kommuns borgmästare Mansur Yavaş, som samlade huvudstadsmedborgarna med transportprojekt som lindrar trafikflödet, prioriterar livssäkerhet och förhindrar olyckor, meddelade att de efter anbudet kommer att bygga en överbrygga framför TRT på Turan Güneş Boulevard och en gångtunnel vid Panora Junction. President Yavaş sa "Livsäkerheten för invånarna i Ankara är vår högsta prioritet."


Mansur Yavaş, borgmästare i Ankara Metropolitan Municipality, fortsätter att genomföra stora projekt inom transportinfrastrukturen för att tillhandahålla säkra och bekväma transporter i huvudstaden.

Metropolitan kommun, som har genomfört transportprojekt för att underlätta stadstrafiken en efter en, tryckte på knappen för byggandet av en överbrygga framför TRT på Turan Güneş Boulevard och en gångtunnel vid ingången till Panora-korsningen.

Borgmästare i Metropolitan Municipality, Mansur Yavaş, som tillkännagav projektet, som kommer att avlasta regionens trafik, genom sina sociala mediekonton, sade: "Livsäkerheten för folket i Ankara är vår högsta prioritet."

Oavbruten trafiktid kommer att börja i två skärningar

Borgmästare Yavaş meddelade att de kommer att lägga ut anbudet för byggandet av TRT Junction och Oran Bridge Interchange den 2 december och sa att anbudet kommer att sändas direkt på ABB TV.

Med detta projekt påskyndar Metropolitan kommunen byggandet av nya gångar i huvudstaden; TRT kommer att börja bygga 2 avgångar, 2 ankomster överbryggar och 2 avgångar och 2 ankomster vid ingången till Panorama. Panora ingångskorsningsundergång och TRT-övergångsbro kommer att byggas vid två signaliserade korsningar på Turan Güneş Boulevard, vilket är en viktig huvudartär.

Eftersom området som ska korsas är ett upptaget område när det gäller trafikbehov, kommer höger- och vänstersvängar att vara både säkrare och bekvämare och oavbruten trafikflöde kommer att säkerställas efter genomförandet av detta projekt.

TRAFISKT SÄKERHET Slutar vid PIC-TIMMAR

Ingången till panoramakorsningens gångväg och TRT-övergångsbroprojektet kommer att avlasta den tunga trafiken på anslutningsvägen och avsluta trafikstockningen, särskilt under högtrafik.

Institutionen för vetenskapsfrågor designade också ytterligare körfält för att på ett säkert sätt sakta ner och påskynda när man går med i huvudtrafiken från korsningsgrenarna eller avgår från huvudtrafiken till korsningsgrenarna.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser