Brandborr utförd på Mardin flygplats

Brand som utövas på Mardin flygplats
Brand som utövas på Mardin flygplats

Mardin Metropolitan Municipality Fire Brigade Department, Republic of Turkey Ministry of Transport and Infrastructure General Directorate of State Airports Authority, hölls en brandövning på Mardin flygplats.


Team anslutna till Department of Fire Department deltog i brandövningen med 2 fordon och 6 personal. Enligt praxis; Efter anmälan ingrep brandpersonalen och ARFF-brandmän som anlände till flygplatsen inom 5 minuter branden i flygplatsens landningsområde med tryckvatten och skum. Efter ingripandet togs branden under kontroll och släcktes på kort tid.

Borren, där han hölls redo i sina ambulanser, hittade inte sanningen.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser