Glöm inte att definiera Denizli Card HES-kod

Glöm inte att definiera en Deniz-kortkodskod
Glöm inte att definiera en Deniz-kortkodskod

Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. påminde om att "Denizli-kort" som används i stadsbussar bör integreras med HEPP-koden för en hälsosammare resa för medborgarna. Innehavare av Denizli-kort kan enkelt integrera sina kort med sina HES-koder på hes.denizli.bel.tr.


Denizli Metropolitan Municipality, som regelbundet fortsätter sina åtgärder mot coronavirus (Kovid-19), påminde återigen om att medborgarna bör integrera sitt "Denizli-kort" med HES-koden för en hälsosammare resa. I detta sammanhang har Denizli Metropolitan Municipality lanserat adressen hes.denizli.bel.tr för ett tag sedan så att medborgarna kan integrera sina Denizli-kort med HEPP-koder. Denizli-personer kan enkelt integrera HES-koden som erhållits från hälsovårdsministeriets Hayat Eve Sığar-applikation med Denizli-kortet genom att logga in på hes.denizli.bel.tr-adressen med sin mobiltelefon, surfplatta eller dator. Det räcker med Denizli-kortnummer, HEPP-kod, TR ID-nummer och Namn-Efternamn.

Transaktioner görs också från kortfyllningscenter.

För att integrera Denizli-kort som erbjuds av Denizli Metropolitan Municipality i stads kollektivtrafik lättare och snabbare med HES-koden, Governorship Stop (tidigare specialadministration) Card Filling Center, Bayramyeri Square Card Filling Center, Bus Station Card Filling Center, Pamukkale University ( PAU) Hospital Filling Center och Denizli Metropolitan Municipality Sports Hall (Gazi Boulevard) Card Filling Center.

Hur får man HES-kod?

  • HES-kodsökning görs via e-förvaltning. Knappen Ny HES-kod klickas på sidan som öppnas. Den person till vilken HES-koden kommer att produceras väljs och fortsätter. HES-kodens namn och giltighetsperiod bestäms. Generering av HES-kod är klar.
  • Det ingår i avsnittet "HES-kodtransaktioner" i Hayat Eve Sığars mobilapplikation. Klicka på knappen "Generera HEPP-kod". CODE-användningstid har valts och CODE skapas.
  • Skriv HES och lämna ett mellanslag mellan dem och skriv TR ID-numret, de sista 4 siffrorna i TR ID-serienumret och delningstiden (som antalet dagar) och skicka det till 2023 som ett kortmeddelande (SMS).

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser