Fungerar Metrobus på helgen i Istanbul?

Fungerar Metrobus på helgen i Istanbul
Fungerar Metrobus på helgen i Istanbul

Under helgen när utegångsförbudet tillämpas kommer IETT att anordna 3 tusen resor med totalt 200 28 fordon. På tunnelbanelinjen kommer det att ske en resa var tredje minut under dagen och en på tio minuter på natten.


Under helgdagens utegångsförbud kommer alla kollektivtrafikfordon som är anslutna till IETT att fortsätta att fungera på sina egna linjer. Varje rad kommer att arbetas med minst möjliga reseintervall. Ytterligare flygningar kommer att ordnas till sjukhusområdena. Det kommer att göra 600 14 resor med XNUMX fordon varje lördag och söndag. Dessutom kommer reservfordon att förvaras i flottan och omedelbar ingripande görs till växlingspunkter där det finns täthet.

På tunnelbusslinjen anordnas 05.00 resa på 22.00 sekunder under högtider mellan 17 på morgonen och 1 i veckan. Eftersom resorna kommer att minskas på grund av helgens begränsning kommer vissa av förarna att vara anställda under hektiska timmar på vardagar. På detta sätt planeras det att göra i genomsnitt 5 procent fler resor än det normala antalet dagliga resor.

Under helgen mellan 06.00 och 22.00 på morgonen ordnas en resa på 34 minuter på 3G-linjen och var 1: e minut på 34BZ-linjen. Mellan 10 och 22.00 kommer det att ske en flygning på 06.00 minuter. Dessutom kommer reservdelar att hållas på linjen och omedelbar densitet kommer att ingripa.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser