Miljövänligt samarbetsprojekt för vinterturism i Erzurum markerar det internationella toppmötet

Det miljövänliga samarbetsprojektet för vinterturism i Erzurum markerade det internationella toppmötet
Det miljövänliga samarbetsprojektet för vinterturism i Erzurum markerade det internationella toppmötet

”Green Winter Tourism Cooperation Project”, som genomfördes av Erzurum Metropolitan Municipality inom ramen för Europeiska unionens (EU) City Twinning-program, hade stor påverkan vid det internationella toppmötet.


Utrikesministeriet i samordning med ordförandeskapet för Europeiska unionen, Turkiet Kommunförbundet, Länföreningen för miljö och urbanisering Ministeriet för lokal regering har börjat genomföra i samarbete med generaldirektoratet och 23 som betjänar lokalt förvaltningsprojekt penningstöd "Turkiet och Europeiska unionen mellan City Twinning Project" s ' International Summit hölls online i en interaktiv miljö på grund av pandemin.

Inom ramen för programmet står 23 kommunalprojekt som inrättats på en digital plattform. Erzurum Metropolitan Municipality deltog i denna viktiga mässa med "Miljövänligt vinterturismsamarbetsprojekt" utarbetat inom ramen för "City Twinning Program". Mehmet Sekmen, borgmästare i Erzurum Metropolitan Municipality, sade i sin bedömning om ämnet: ”Internationellt toppmötet mellan städerna organiserades med temat” Hållbar stadstvistning ”för att samla lokala regeringsorganisationer från vårt land och EU: s medlemsländer och för att utveckla lokalt samarbete med staden Bansko i Bulgarien. Vi deltog med "Green Winter Tourism Cooperation Project" som vi genomförde tillsammans.

Vår Metropolitan kommun satte också upp en digital monter på mässan som hölls online ”. Borgmästare Sekmen uppgav att stadens vänortsprogram, som möjliggör utbyte av kunskap och erfarenhet och etablerar permanenta broar, också diskuterades nära vid toppmötet. Under tiden har det gjort i en interaktiv miljö, och borgmästarna från Turkiet och Europeiska unionen, två dagars toppmötet, högtstående tjänstemän och akademiker deltog i panelen som hålls av institutioner som har något att säga till om kartstäderna i Europa.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser