Tidsbegränsning för buss och tunnelbana i Bursa

Begränsning av buss- och tunnelbana i Bursa
Begränsning av buss- och tunnelbana i Bursa

På grund av utegångsförbudet i Bursa gjordes en överenskommelse angående avgångstiderna för transportfordonen från Burulaş.


Uttalandet från Burulaş är som följer; Inom ramen för utegångsförbudet som införs i enlighet med presidentdekretet kommer busstjänsten att vara tillgänglig från 1:21 den 30 december, 1 timme i timmen. Bursaray-resor serverar utspädda från 21:30 till 01:00. BursaKart mobilapplikation och http://www.burulas.com.tr Du kan lära dig från vår webbplats.

I utegångsförbudsbegränsningarna som ska tillämpas på lördag och söndag, kommer våra busstjänster att fungera enligt schemat på söndag, och våra BursaRay-flygningar fungerar som utspädda. T1 (Silkworm) Spårvagnslinjen kommer att vara stängd på helgerna. BursaKart mobilapplikation och http://www.burulas.com.tr Du kan nå det på.

På grund av utegångsförbudet som ska tillämpas i enlighet med presidentdekretet kommer BUDO-flyg inte att kunna tjäna på helger förrän ett nytt beslut har fattats. Våra BUDO-flygningar kommer att fortsätta på vardagar, passagerare under 20 kommer att kunna resa med en följeslagare och passagerare över 65 kommer att kunna resa med "vägtillstånd".

Under utegångsförbudet som ska tillämpas i enlighet med presidentdekretet kommer det inte att uppstå några störningar för BBBUS-flygningar och våra passagerare med en BBBUS-biljett kommer att undantas från utegångsförbudet. Passagerare under 20 år kan resa med en följeslagare och passagerare över 65 år med "vägtillstånd".

Privata allmänna busslinjer kommer inte att vara tillgängliga från 21:15 på vardagar.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser