Hälsoministeriet rekryterar 12 tusen kontrakterade hälsopersonal

hälsovårdsministeriet
hälsovårdsministeriet

Hälsodepartementet kommer att köpa 12 tusen kontrakterad vårdpersonal


1. Att vara anställd i provinsens serviceavdelningar vid hälsovårdsministeriet inom ramen för artikel 657 B i tjänstemannalagen nr 4 och artikel 663 / A i lagdekret nr. 45 12.000 kontrakterad hälsopersonal kommer att rekryteras.

2. Preferenshandboken KPSS-2020/14, som inkluderar de kontrakterade tjänsterna inom hälso- och sjukvårdspersonal som kan väljas på gymnasieutbildning, biträdande examen och grundnivå samt tillämpningskrav, kommer att publiceras på ÖSYM: s webbplats.

3. Kandidater kommer att kunna göra sina preferenser mellan 1 december och 7 december 2020 genom att ange sitt TR ID-nummer och lösenord på OSYM: s webbplats enligt reglerna som anges i instruktionsguiden. De preferenslistor som skickas till ÖSYM eller hälsovårdsministeriet per post eller ges för hand är inte giltiga.

4. Fördelningen av de kontrakterade vårdpersonalpositionerna efter titel / gren och utbildningsnivå visas i bilagan.

Det tillkännages för allmänheten.

hälsovårdsministeriet tar emot tusen vårdpersonal med kontrakt

hälsovårdsministeriet tar emot tusen vårdpersonal med kontrakt

hälsovårdsministeriet tar emot tusen vårdpersonal med kontrakt
hälsovårdsministeriet tar emot tusen vårdpersonal med kontrakt

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser