TUSAŞ och Boeing samarbetar inom teknik inom termoplastisk kompositproduktion

tusas och boeing samarbetar om teknik inom termoplastisk kompositproduktion
tusas och boeing samarbetar om teknik inom termoplastisk kompositproduktion

Turkish Aerospace Industries (TAI) och Boeing tecknade ett samarbetsavtal i syfte att förbättra överensstämmelse med kapacitet för tillverkning av termoplastdetaljer i Turkiet. Med detta nya avtal har en ny tillkommit till det pågående samarbetet mellan BOEING och TAI.


TUSAŞ General Manager Prof. Dr. Temel Kotil sa om samarbetet: ”Vi är glada att skriva ett nytt samarbete med vår strategiska partner BOEING. Vi kommer att fortsätta öka och öka riktningen för ny produktionsteknik och flygsektor med sådana viktiga samarbeten. Som företaget som styr de viktigaste projekten i vårt land kommer vi att producera hög kvalitet och göra våra termoplastiska investeringar och vi kommer att sänka kostnaderna avsevärt. "

Boeing Turkey General Manager Ayşem Winding's "Genom detta avtal både Boeing och att ge en ny dimension till TAI-partnerskapet baserat på långa år, liksom vi tillkännagav 2017 Turkiet Vårt investeringsprogram för att utöka omfattningen av vår nationella luftfartsplan som ligger i Technology Cooperation. Sådana projekt som bidrar till utvecklingen av turkisk luftfart rotad, som en indikator på vad vi ser som en viktig teknologipartner, är vi övertygade om vårt samarbete med Turkiet och vårt ständiga engagemang. " sa.

TAI har gjort en ny investering för design och produktion av termoplastiska kompositdelar, som kommer att äga rum i framtida flygplan och inkludera snabb produktionsteknik med hög kapacitet, med teknisk support och erfarenhet från samarbetet med BOEING. Med projektet "High Efficiency Affordable Rapid Thermoplastic - HEART" förutses att högkvalitativa termoplastkompositdelar kommer att sänka kostnaderna i produktcykeln och processområdena med 30% jämfört med konventionella kompositer.

TAI har fått kapaciteten att producera termoplastisk komposit samt vara en hög kapacitet, hög kvalitet och snabb produktionsteknisk anläggning med helautomatiserade maskiner. Anläggningen, som gör det möjligt för utbildning av teknisk personal att arbeta inom detta område, kommer att producera termoplastiska kompositdelar enligt världsstandarder med lokala och nationella anläggningar.

DET SPARAR ENERGI OCH KOSTNADER

TAI har tagit i bruk en ny anläggning som möjliggör produktion av helautomatiserade delar av hög kvalitet utan mänsklig beröring med hjälp av termoplastiska material som ger energi- och kostnadsbesparingar, samt minskar flygplanets vikt med det tekniska stöd som de har fått enligt avtalet som det tecknade med Boeing. Avtalet i fråga; Boeing lägger till en ny dimension i det långvariga framgångsrika partnerskapet med TAI, företaget stärker sitt strategiska samarbete med Turkiet och Turkiets nationella rymdplan också viktigt när det gäller att stärka deras samarbete inom teknikområdet.

Termoplastiska kompositer som ska produceras av hög kvalitet kommer att vara kandidater för tillverkning av delar i olika storlekar och geometrier för användning inom flygindustrin, särskilt TUSAŞ originalprodukter.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser