TürkTraktör producerar 1 miljonte traktorhus

miljonte traktorkroppen från turktraktor
miljonte traktorkroppen från turktraktor

Turkiet traktorer TürkTraktör ledande på marknaden för inhemsk produktion, transmission, växellåda, karosseri bestående av traktor växellåda och hydraulisk lyft har producerat sin 1 miljonedel.


Turkiet erbjöd jordbrukare med traktorer från märket Case IH och New Holland, oavbrutet marknadsledarskap när de transporterade TürkTraktör till 14 år, nådde traktorhuset med kraftproduktion i den inhemska produktionen 1 miljon enheter.

TürkTraktör är det enda företaget på marknaden med en lokal produktionshastighet på över 90% och är också den enda tillverkaren i branschen som har flexibiliteten att producera karosserier som är lämpliga för traktorer med ett stort antal kapaciteter från 48 till 140 hk.

Vi stöder både den inhemska produktionen och den nationella ekonomin med vår produktionskraft.

I Turkiet uppgav han att sedan hans tillverkning av traktorkarosserier från 1973 TürkTraktör Produktion från biträdande chef för Nabi Dogan Özdöngül fann han följande beskrivning av tillverkningens omfattning av karossen 1 miljon: "Som de mest etablerade företagen inom bilsektorn fortsätter vi att stödja våra jordbrukare för utvecklingen av landets jordbruk. Vi håller inhemsk produktion bland våra högsta prioriteringar. Med vår höga produktionskapacitet arbetar vi hårt för att fortsätta vårt bidrag till den nationella ekonomin. Vi tillverkar och exporterar vår egen motor. Idag visar vi vår produktionskraft med de kroppar som vi producerar 1 miljon av dem, och vi är stolta över vårt bidrag till både våra kunder och ekonomin. Vi stöder utrikeshandelns potential i vårt land med de stammar vi exporterar, precis som med våra traktorer.

Förutom vår inhemska framgång vill jag konstatera att vår globala affärspartner CNH Industrial är anläggningen som tillverkar världens största organ. Den 1 miljonte traktorkroppen har varit en viktig källa till motivation för vårt arbete för att främja vår framgång.

TürkTraktör fortsätter att erbjuda de produkter som behövs av marknaden med fördelarna med inhemsk produktion med New Holland och Case-märkta traktorgrävare, som de startade inhemsk produktion i början av året, förutom traktor, motor och kaross med sina investeringar.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser