TCDD-delegationen om Tanzanias järnvägar

tcdd-delegationen i tanzanias järnvägar
tcdd-delegationen i tanzanias järnvägar

Han gjorde ett tekniskt besök i Tanzanias järnvägsorganisation med den medföljande delegationen under ordförandeskapet för TCDD: s biträdande generalchef Metin Akbaş.


Ett möte hölls med deltagande av TCDD-delegationen och TRC-delegationen under ledning av Tanzanias järnvägsorganisation (TRC) General Manager Masanja K. Kadogosa.

I mötet, TRC General Manager Kadogosa; Han uppgav att de är mycket nöjda med bidrag från turkiska entreprenadföretag i projekten som genomförs över hela landet och uppgav att de vill ha ännu mer nytta av den turkiska järnvägssektorn under ett sekel. Han betonade att de omfattande utbildningarna som TCDD tidigare tillhandahöll till 202 tanzaniska järnvägar på järnvägsinfrastruktur och överbyggnad bidrog mycket till den positiva utvecklingen av Tanzanias järnvägsföretag.

Under mötet diskuterades potentiella samarbetsområden, erfarenhetsutbyte, utbildning och konsultfrågor inom järnvägsfältet mellan de två järnvägsorganisationerna och information gavs om de pågående och planerade projekten i Tanzania.

TCDDs ställföreträdande chef Metin Akbaş och hans följe gjorde ett tekniskt besök på IIala Project Site och Darüsselam-Morogoro SGR Line.

Tanzanias första järnvägsspår 1.435, el- och signallinje (ERTMS Level-2), och linjekonstruktionen, som består av 202 km mellan Dar es Salaam och Morogoro och 336 km mellan Morogoro och Makutupora, görs av det turkiska entreprenadföretaget. . Den första delen av linjen under uppförande är planerad att tas i drift 538. Affärsöppning i samband med driftsättningsprover och driftsättning, drift och drift, underhåll, utbildning, mentorskap / övervakning i Republiken Turkiets statliga järnvägar kommer att ge stöd till Tanzania Railway Corporation.

TCDDs biträdande generaldirektör och den medföljande texten Akbas genomförde också ett besök på Turkiets ambassad i Dar es Salaam, ambassadören höll ett möte med biträdande äresekreterare Släpp 2.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser