Special Day Kuvert från PTT på lärarens dag

Ptt asden lärardag specialkuvert
Ptt asden lärardag specialkuvert

Det speciella dagkuvertet med temat "Teachers 'Day" av Posta ve Telgraf Organisation Anonim Şirketi (PTT AŞ) släpptes i omlopp den 24 november 2020.


Det speciella dagkuvertet med temat "Teacher's Day" kommer att vara i omlopp den 24 november 2020 för 5,00 TL; http://www.filateli.gov.tr adress, mobilapplikation och PTT-arbetsplatser lika mycket som antalet abonnenter.

Samma dag som försäljningen av den filateliska produkten ifråga började den speciella datumstämpeln för det speciella dagskuvertet märkt "Teachers 'Day 13 ANKARA" användas på adressen "PTT Stamp Museum / Hacı Bayram Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 24.11.2020 Ulus Altındağ / ANKARA".

För att stödja skyddet av folkhälsan på grund av koronavirusepidemin, att förhindra trängsel på PTT-arbetsplatser och att utföra de manuella procedurerna innan PTT kommer till arbetsplatserna; Kunder som begär det speciella dagkuvertet som säljs den 24 november 2020 med ett poststämpel, http://www.filateli.gov.tr Från och med datumet för produktens cirkulation kan den skickas som en poststämpel i näringsrika förpackningar i 6 månader.

Kundens särskilda datumstämpel- och poststämpelförfrågningar för filateliska produkter (i enlighet med filateliska affärsprocedurer) kommer att uppfyllas om brevet skickas till PTT AŞ i tre månader från och med den 24 november 2020.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser