Şanlıurfa Metropolitan City European Mobility Week 2020 National Award

sanliurfa buyuksehire europa mobilitetsvecka år nationellt pris
sanliurfa buyuksehire europa mobilitetsvecka år nationellt pris

Genom att erbjuda det mest aktiva deltagandet i den europeiska mobilitetsveckan, som uppmuntrar städer och kommuner att vidta hållbara transportåtgärder, rankades Metropolitan kommunen som nummer 2020 bland storstads kommunerna som vann utmärkelsen National Mobility Week 3.

TÄVLINGEN VAR DEN STÖRSTA DELTAGANDEN MED 551 KOMMUNER I TURKIET


som Europeiska kommissionens initiativ för att förbättra rörligheten i städer varje år, 16-22 september, säkra promenader och cykling för att skapa en stad som är tillgänglig genom att skapa vägar och kommun med permanenta åtgärder för att vidta den organiserade europeiska mobilitetsveckan för att främja det högsta deltagandet i världen i år landets 551 kommuner med Turkiet hände.

Turkiets förbund med kommuner, kommuner och andra kommuner för att stödja detta osjälviska arbete också för att uppmuntra de mest aktiva kommunerna 2019 tilldelades 2020.

Ordförandeskapet Lokala myndigheters politiska styrelse Vice ordförande Prof. Dr. Sukru Karatepes ordförandeskap, miljö och stadsplanering Ministeriet för kommunstyrelsen och generaldirektör för Turan Konak, utrikesministeriet vid Europeiska unionens ordförandeskap Sektorpolitik President Bush Apartment Altınordu, transport och infrastruktur Ministeriet för infrastrukturinvesteringar Generaldirektoratet för avdelningen för Fatih rök, Europeiska unionens delegation till Turkiets sektorchef, transport- och infrastrukturinvesteringar Akif Turkel och Turkiets odlareförening av kommunernas generalsekreterare Birol bildades med jurymedlemmet utvärderade arbetet i kommunerna som täcktes av den veckovisa sammankomsten den 25 november.

Som ett resultat av de utvärderingar som gjordes, tre storstads kommuner, 22 kommuner med en befolkning över 51 tusen och 3 kommuner, inklusive 100 kommuner med en befolkning på mindre än 3 tusen, tilldelades.

I kategorin "Veckans aktiviteter", affischer, inlägg på sociala medier, genomgångar, musikkonserter, filmvisningar, trafikutbildningar, promenader med brett deltagande etc. aktiviteter utvärderades. I kategorin "Permanenta åtgärder" beaktades studier som utveckling av cykelvägar, byggande av cykelparkeringsområden, utveckling av grönområden, ramper för funktionshindrade och utbyggnad av kollektivtrafiknät.

Aktiviteter som att göra kollektivtrafikfordon och cykeldelningssystemet gratis hela dagen och att öppna gator och boulevarder för fotgängare på deltid utvärderades i evenemanget "22 september bilfri dag".

Kommunerna tilldelade European Mobility Week 2020 National Awards tillkännagavs enligt följande:

Metropolitan kommuner

  • Bursa Metropolitan Municipality
  • Mersin Metropolitan Municipality
  • Şanlıurfa Metropolitan Municipality

Kommuner med en befolkning på mer än 100.000 XNUMX invånare

  • Uşak kommun
  • Yenimahalle kommun (Ankara)
  • Yenisehir kommun (Diyarbakir)
  • Kommuner med en befolkning på mindre än 100.000 XNUMX invånare
  • Azdavay kommun (Kastamonu)
  • İspir kommun (Erzurum)
  • Safranbolu kommun (Karabük)

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser