SAMULAŞ Varnade! Samkart HEPP-kodidentifieringsperiod löper ut den 1 december

samulas varnade samkart hes koddefinitionsperiod slutar i intervall
samulas varnade samkart hes koddefinitionsperiod slutar i intervall

SAMULAŞ General Manager Enver Sedat Tamgacı, påminner om att medborgare som använder bussar och spårvagnar inom ramen för koronavirusåtgärder har tvingats ha en HES-kod och säger "Perioden för att definiera HES-koden för Samkart har förlängts från 20 oktober till 1 december". http://www.samsun.bel.tr, http://www.samulas.com.tr och SAMULAŞ sa att de kunde göra det snabbt och enkelt via mobilapplikationen.


Samsun Metropolitan Municipality initierade applikationen "elektronisk HEPP-kodkontroll" i kollektivtrafikfordon den 20 oktober, i enlighet med cirkuläret utfärdat av inrikesministeriet inom ramen för ansträngningarna att bekämpa pandemin och det beslut som fattats av Samsun Governorship Provincial Hygiene Board. Tidsfristen fram till 20 november för medborgare att matcha sin Samkart med HES-koder har förlängts till 1 december.

Samsun Metropolitan Municipality har delat ombordstigningsinformationen för personifierade SamKart-innehavare med hälsoministeriet varje dag sedan den 20 oktober. Ministeriet genomför ett straffrättsligt förfarande genom att identifiera patienter eller kontakter som är ute medan de ska vara i karantän.

DEFINITIONEN MÅSTE GÖRAS TILL 1 DECEMBER

SAMULAŞ General Manager Enver Sedat Tamgacı, som uppgav att 600 tusen av 55 tusen kortinnehavare i omlopp definierades som HEPP, sa: ”Vi startade HEPP-kodidentifieringsapplikationen den 20 oktober i linje med inrikesministeriets cirkulär. För detta satte vi 20 november som deadline. Vi såg dock att endast 600 tusen av de 100 tusen korten i omlopp i Samsun kunde definiera HEPP. För detta ändamål förlängde vi perioden till 1 december. Utan att lämna beskrivningarna hemma http://www.samsun.bel.tr, http://www.samulas.com.tr och SAMULAŞ mobilapplikation, snabbt och enkelt. "Våra medborgare, vars HES-koder inte är definierade i deras Samkart, kommer inte att kunna gå på bussar och spårvagnar efter den 1 december".


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser