Samsun är kandidat för att bli en varumärkesstad inom turism!

samsun är en kandidat för att bli en varumärkesstad inom turismen
samsun är en kandidat för att bli en varumärkesstad inom turismen

Samsun Metropolitan kommun borgmästare Mustafa Demir sa att de kommer att introducera stadens turismpotential och fördelar för lokala och utländska samhällen.


Samsun syftar till att vara regionens varumärkesstad inom turism med sin historiska, naturliga och kulturella rikedom i 17 distrikt. Akdağ Ski Center i vinterturism, Basin Hot Springs i hälsoturism, Ayvacık Lake i naturturism, Kızılırmak Delta och Flood Forests, Vezirköprü Şahinkaya Canyon, Tekkeköy Kabaceviz Waterfalls, Bafra Asarkale och arkeologiska utgrävningar i historieturism, Tekkeköy Caves, en av de äldsta bosättningarna i historien, en av de äldsta bosättningarna som inskriptionerna, 149 km strand, blå bayraklı Samsun, med sina stränder, är bland de snabbt utvecklande städerna i vårt land inom turism.

AKDAĞ VÄNTAR PÅ DET VITA TÄCKET

Ladik Akdag Ski Center, en av 15 skidorter i Turkiet, som väntar på att snön ska öppna säsongen. Skidanläggningarna med en höjd av 80 meter, som ligger 7 kilometer från Samsun och 1900 kilometer från distriktets centrum, har en längd på tusen 360 meter. Anläggningen, som har en stolhiss för 84 personer, är full av människor som vill njuta av skidåkning under den unika snöutsikten på vintern. Turkiet har de längsta sandstränderna nära staden Samsun, vid kusten med 13 blå bayraklı har en strand.

HAR STOR POTENTIAL

Med tanke på att Samsun har en stor potential vad gäller turism, bjöd in borgmästaren i Metropolitan kommun Mustafa Demir företag att investera i staden. Borgmästare Demir sa, ”Samsun är en av de viktigaste turiststäderna i Svartahavsregionen med alla typer av turismmångfald. Faktum är att du är överlägsen när det gäller mångfald jämfört med medelhavsstäder. För det finns bara sol-, havs- och sandturism där. Det finns ingen typ av turism som inte finns i vår stad. För att Samsun ska få den andel den förtjänar av turistsektorn måste vi utnyttja denna stora välsignelse bättre, föra den till dagordningen för landet och världen och främja den.

ETT MÄRKE I TURISMEN MÅSTE VARA EN STAD

President Demir sa att ”Samsun förtjänar att vara en varumärkesstad inom turismen,” Samsun är en turiststad med sina kilometer kust, stränder, magnifika stränder, vattenfall, arkeologiska utgrävningar och platser, naturliga sjöar, platåer, slätter, underjordiska rikedomar och museer. Samsun, den lysande stjärnan i Svarta havet, är mer speciell och fördelaktig än många städer som är kända för turism, till och med Antalya. Det finns en allvarlig rörelse inom turismområdet. Vi går inrikesturism över genomsnittet för Turkiet, sade han.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser