Södra ringvägen kommer att bryta Giresuns skal i kommersiellt och socialt område

södra omgivande vägen kommer att bryta klyftans skorpa i kommersiella och sociala områden
södra omgivande vägen kommer att bryta klyftans skorpa i kommersiella och sociala områden

Giresuns handelskammare och branschordförande Hasan Çakırmelikoğlu berörde omvandlingsprocessen i Ordu-Giresun flygplatsprojekt till investeringar och pekade Giresun South Ring Road som ett mål.


Ordförande Çakırmelikoğlus uttalande är följande; ”Även om Ordu-Giresun flygplatsinvesteringar verkar vanliga idag, var det ett mega investeringsprojekt som verkade omöjligt igår. Giresuns södra ringvägsprojekt, som verkar vara en dröm idag, står också framför oss. Absolut kommer att förvandlas till investeringar i detta projekt, men vår förväntan är att starta processen med investeringsbeslutet 2021. Projektet, som kommer att börja vid ingången till Ordu-provinsens Gülyalı-distriktsflygplats, kommer att möta stranden från Giresun-provinsen Keşap-distriktet Yolağzı. Om detta projekt genomförs kommer staden Giresun att se framåt mer robust och med hopp genom att bryta sitt skal inom kommersiella och sociala områden.

Projektet, vars investeringsbeslut förväntas nu, kommer att vara Giresuns flykt från vägen som avbröt förbindelsen med havet sedan 1965. Motorvägen, som öppnades 1965 och fortsätter parallellt med Svarta havets kust från Samsun till Hopa, har omvandlats till en splittrad väg vars standard höjdes på 2000-talet.

Motorvägen, som började fungera som Black Sea Double Road sedan 2007 och skiljer havet och stadskärnan kraftigt, är fortfarande i bruk. Genom att flytta denna transportaxel söder om staden planeras internationella korsningar att vara mer oberoende av stadstrafiken.

I detta avseende syftar Giresun, som i stor utsträckning har tappat sin havsförbindelse genom Black Sea Double Road och till viss del tagit havet ur sina sociala livsstandarder, för att eliminera denna brist genom södra ringvägen. Giresun South Ring Road kommer att bidra till att integrera det sociala livet med det naturliga livet utöver de kommersiella och zonindelade markfördelarna samt öka transportstandarden.

Inom ramen för fördelen med ringvägen Giresun South att tjäna det internationella vägnätet kommer vi att ha möjlighet att ta bort vallen mellan staden och havet, som startade på 1960-talet och nådde toppnivån 2007 med övergivandet av den befintliga Svarta havet kustvägen som en stadsväg till den lokala administrationen.

Därför bör det vara känt att Giresun södra ringvägen inte bara kommer att visas som en transportaxel utan kommer att ge en fördel när det gäller kommersiella, zonerade områden och sociala integrationsområden. Idag är Giresun Southern Ring Road Project lösningen på de klagomål som upplevs på grund av bristen på organiserade sektorområden och industriområden och de höga kostnaderna i bostadsbranschen. I detta avseende, som ett resultat av det gemensamma arbetet mellan Giresun Chamber of Commerce and Industry och Giresun Chamber of Architects, har vi varit en steg-för-steg-anhängare av detta projekt, som vi förde till allmänheten 2012, och vi ansåg det som vår prioriterade skyldighet att dela sina vinster med allmänheten om denna investering skulle bli liv.

Att veta att Giresuns södra ringvägsprojekt inte bara ligger under två icke-statliga organisationers fördelar kommer att täcka alla delar av vår stad, vi förväntar oss och önskar stödja processen. "


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser