KPSS-reglering inom transport i Manisa

reglering av kpss i manisa
reglering av kpss i manisa

Manisa Metropolitan Municipality vidtog nödvändiga åtgärder för att förhindra eventuella problem för medborgarna som kommer att delta i undersökningen om offentlig personal (KPSS) som ska hållas i helgen. Om man säger att tjänstemannekandidater lätt kan nå examensplatserna delade Manisa Metropolitan kommuns transportchef Hüseyin Üstün också informationen om att bilresorna kommer att starta klockan 07.00 på morgonen.


På söndagen den 22 november kommer kandidater för tjänstemän att svettas i examen för urval av offentlig personal. Manisa Metropolitan Municipality vidtog nödvändiga försiktighetsåtgärder för att förhindra eventuella transportproblem för tjänstemannakandidaterna i Manisa. Manisa Metropolis kommuns transportavdelningschef Hüseyin Üstün önskar framgång för tjänstemannekandidaterna och tillhandahåller information om de åtgärder som vidtagits inom transport, ”Som det är känt på söndagen den 22 november att det finns en undersökning för offentlig personal kommer utegångsförbud att tillämpas inom ramen för koronavirusåtgärder. Våra kollektivtrafikflyg startar klockan 07.00:XNUMX på morgonen så att våra tjänstemannakandidater inte upplever några problem. Dessutom kommer våra team att göra nödvändig uppföljning i hela provinsen. Vid detta tillfälle önskar jag alla framgångsrika kandidater för tjänstemän ”.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser