Qatar Airways presenterar FIFA World Cup 2022TM temanivå

qatar airways fifa world cup ser sitt plan med alla teman
qatar airways fifa world cup ser sitt plan med alla teman

Qatars flaggbolag flygbolag kommer att presentera sin speciella handmålade Boeing 2022, speciellt utformad för FIFA World Cup 777TM som kommer att hållas i Qatar två år senare, den 21 november.


Qatar Airways, FIFA: s officiella partner och officiella flygbolag, kommer att presentera Boeing 21-flygplan målade i sina egna färger för FIFA World Cup, Qatar 2022TM, som kommer att hållas den 2022 november 777.

Speciellt beställts för fotbolls-VM, Qatar 2022TM, med sina särdrag, var flygplanet handmålade för att fira flygbolagets samarbete med FIFA. Bortsett från att flygplanet presenteras kommer fler flygplan i Qatar Airways flotta att målas i färgerna i FIFA World Cup, Qatar 2022TM och kommer att besöka många olika destinationer i flygbolaget.

Boeing 777-300ER kommer att flyga QR21 och QR095 mellan Doha och Zürich den 096 november. Flygplanets öppna vägen kommer att belysa flygbolagets engagemang för FIFA partnerskap som kommer att flyga till FIFA: s hem i Schweiz i ett så viktigt datum.

Qatar Airways VD Akbar Al Baker: ”Vi är mycket glada över att Qatar kommer att vara värd för FIFA World Cup 2022TM och stärka vårt samarbete med FIFA i samband med detta unika flygplanstillägg till vår flotta. Som officiell partner och officiell flygbolaget i FIFA, kan vi känna spänningen värd världen i vårt vackra land, även i de två åren innan turneringen.

”Qatar har visat sig redo att vara värd för FIFA World Cup, Qatar 2022TM. Qatar Airways flygnät har nyligen nått 100 destinationer. Vi kommer att fortsätta att utöka vårt flygnätverk till mer än 2021 destinationer fram till mars 125 och se till att våra passagerare säkert kan resa runt om i världen när de vill. Förberedelserna fortsätter för en möjlig ökning av trafiken vid Hamad International Airport, som är den officiella flygplatspartnern för FIFA World Cup 2022TM. Flygplatsens expansionsprojekt kommer att öka kapaciteten på flygplatsen till 2022 miljoner passagerare per år till 58. " Han talade i formen.

Salam Al Shawa, Qatar Airways Senior Vice President för marknadsföring och företagskommunikation: ”På Qatar Airways är vi stolta över att fortsätta vår resa med stöd för FIFA-turneringar. Vi är också glada att presentera detta vackra plan till ära för Qatar 2022TM, FIFA-världscupen som kommer att hållas två år senare. " sa.

Hassan Al Thawadi, generalsekreterare för den högsta kommittén för leveranser och arv och president för FIFA World Cup, Qatar 2022 ™ LLC, tillade: ”När turneringen som börjar den 21 november 2022 närmar sig gradvis har andra viktiga turneringspartners som Qatar Airways också nått Qatars 2022-mål. fantastiskt att se. Målningen av vårt plan för FIFA World Cup, Qatar 2022TM är ett spännande ögonblick för alla som samlades för denna historiska turnering och ett viktigt reklamsteg på vägen till 2022. Vi hoppas att denna första FIFA-världscupkampanj i Mellanöstern och Arabvärlden kommer att hjälpa spännande sportfans med drömmen att flyga på ett av dessa plan på bara två år, och vi ser fram emot att välkomna alla som kommer till Qatar. ”

Jean-François Pathy, marknadschef för FIFA, säger: ”Det är en viktig milstolpe att vår officiella partner Qatar Airways har börjat flyga detta fantastiska och ikoniska flygplan med målningen FIFA World Cup, Qatar 2022TM. Vi ser fram emot att välkomna idrottsintresserade från hela världen för att uppleva FIFA World CupTM och utforska Qatar inom två år.” sa.

Qatar Airways kommer nyligen lansera personlig paket resvägar att besöka fotbolls-VM, Qatar 2022TM och Qatar i samarbete med Qatar Airways Holidays.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser