New World of Warcraft Expansion Pack släppt

nya World of Warcraft expansionspaket släppt
nya World of Warcraft expansionspaket släppt

Med lanseringen av det åttonde expansionspaketet för Blizzard Entertainment enormt populära massiva multiplayer-rollspel, börjar spelarnas resa till Azeroths andra värld. Med en ny äventyrswebbplats, Island of Exile, ett uppdaterat nivelleringssystem och valfri karaktärsförstärkning är det lättare än någonsin att gå in i det slutliga expansionspaketet .


I Shadowlands, världen bortom de dödliga världarna, upptäcker Azeroths andar nya mål: stiga, betala priset, återfödas, starta ett oändligt krig eller dömas till evigt lidande. Med släppet av Shadowlands, den åttonde expansionen av Blizzard Entertainment massivt hyllade massiva online-rollspel, börjar resan med självbestämmande i nästa värld idag för miljontals World of Warcraft-spelare runt om i världen.

I World of Warcraft Shadowlands kommer Horde's och Alliance's hjältar att möta dödens mysterier på sin resa genom de stora länderna i efterlivet. Under resan kommer de att göra en ödesändrande överenskommelse med ett av Shadowlands fyra kraftfulla testament för att bestämma de andra världsmakter som de kommer att använda för att konfrontera trupperna till Jailer, tyrannen som regerar i Maws desperata djup. Spelarnas uthållighet kommer att testas när de försöker rädda förlorade själar från Jailers all seende öga och hotas i labyrintkorridorerna i Tower of the Damned Torghast, där långfängslade fasor (och legendariska belöningar) väntar.

"Shadowlands tar WoW-spelare till en plats i Warcraft-universum som de aldrig har satt sin fot förut och ger dem möjlighet att forma sin karaktärs öde på ett annat sätt", säger J. Allen Brack, Blizzard Entertainment President. "Oavsett om de undersöker alla aspekter av deras valda testamente eller skapar sina egna legendariska föremål i Tower of the Damned, är vi stolta över att spelare kommer att upptäcka de upplevelser som väntar dem i nästa värld."

WoW kommer också att ha några uppdateringar med lanseringen av Shadowlands så att både nya och återkommande spelare enkelt kan delta i det roliga. På Island of Exile kommer nya spelare att upptäcka ett helt nytt startäventyr, som inkluderar en mini-fängelsehålan med två bossar, där de kan lära sig grunderna i gruppbaserat spel med uppdrag som lär dig vad det innebär att vara en Azerothhjälte och lära känna färdigheterna i den valda klassen. När nya spelare lämnar ön kommer de att kunna fortsätta direkt från spelets slutliga expansion, Battle for Azeroth, där de når nivå 50 och förbereder sig för övergången till Shadowlands.

Spelare som spelade tidigare expansionspaket och vill att deras nya eller låga karaktärer snabbt ska gå längre än döden kan använda Shadowlands Character Boost, som finns i Hero Edition och Epic Edition av expansionen eller kan köpas separat (detaljer nedan).

World of Warcraft: Shadowlands är full av innehåll och funktioner som erbjuder spelare helt nya sätt att utforska och forma öden på deras karaktärer:

  • Utforska andra World of Warcraft: Ta reda på hur under och fasor väntar dig i världen bortom slöjan. Vandra genom bastionens glittrande land, förlora dig själv i Revendreths gotiska toppar, upptäck dig själv vid öde punkten i den eviga staden Oribos och gör dig redo för många andra upplevelser som dessa.
  • Välj ett testamente för dig själv: Ägna dig åt ett av de fyra förbunden i Shadowlands. Var och en av dessa har sina egna berättelsemönster, spelfunktioner och speciella krafter som de erbjuder till dem som kämpar för sina mål. Bastion modig Kyrians eller stolt över Revendreth Venthyr välj mellan den mäktiga Maldraxxus Necrolords Kämpa för Ardenwealds vilda Med Night Faes Leta efter sätt att regenerera tillsammans.
  • Klättra de fördömda tornet: De mest onda andarna i universum är inlåsta i Torghast, fängelset under befäl av en fruktansvärd varelse som kallas fängelsevakten. Det till den ständigt föränderliga roguelike-upplevelsen Det är möjligt att delta både individuellt och med grupper på upp till fem personer. De som lyckas här väntar på material som de kan använda för att tillverka utrustning med runor.
  • Och mycket mer: Beroende på tiden du spenderar här blir det ännu svårare Gapstäng vaktmästaren in; med viktiga karaktärer från ditt valda testamente Soul Slipsar dela sina unika styrkor genom att etablera helgedom Bestäm hur du ska återställa den till sin tidigare ära ... Shadowlands är olikt vad du tidigare har upplevt i World of Warcraft.

Välj din väg i Shadowlands

Spelare som vill förbereda sig för sin Shadowlands-resa kan köpa expansionspaketet för Windows- och Mac-datorer från och med idag och på www.worldofwarcraft.com. World of Warcraft: Shadowlands erbjuder spelare chansen att välja mellan många olika utgåvor:

  • Shadowlands Grundversioninkluderar endast expansionspaketet och erbjuder spelare en mer överkomlig startnivåupplevelse jämfört med sina föregångare.
  • Shadowlands HjälteutgåvaFörutom expansionspaketet innehåller det: en karaktärsökning som gör det möjligt för nya eller befintliga karaktärer på låg nivå att omedelbart övergå till Shadowlands och Ensorcelled Everwyrm-monteringen, som öppnar en ny sökväg som ger Vestments of the Eternal Traveler transmog set när det är klart.
  • Shadowlands Episk versionFörutom allt innehåll i Hero Edition kan du få Anima Wyrmling följeslagare, Wraithchill kosmetisk vapeneffekt Inkluderar Eternal Travellers Hearthstone med en speciell visuell effekt och 30 dagars speltid.

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser