Emergency Manned Reconnaissance Aircraft Trust till TAI

nödbemannade prospekteringsplan som anförtrotts korpuset
nödbemannade prospekteringsplan som anförtrotts korpuset

Som det ledande flygbolaget i vårt land fortsätter Turkish Aerospace Industries (TAI) att utforma framtidens flygplan, producera strukturella delar för världsflygjättar och FoU-aktiviteter utan avbrott.


TAI genomför också modernisering av befintliga flygplan i linje med styrkornas önskemål, och när det gäller logistiskt stöd genomför det aktiviteter för att hålla Emergency Manned Reconnaissance Aircrafts (AIKU) i inventeringen av de väpnade styrkorna redo att flyga 365/7/24. I detta sammanhang ger TAI logistiskt stöd till de väpnade styrkorna i frågor som underhåll, reparation och underhållsaktiviteter för AİKU som tillhör de väpnade styrkorna, skickar och tar emot dem till flygningen, underhåll före, mellan och efter flygningen.

De turkiska väpnade styrkorna, förutom att utföra aktiv plikt i kampen mot terrorism, utför också aktiviteter i nödsituationer som sökning och räddning, jordbävning och översvämning, och har anförtrotts det erfarna teamet för turkisk flygindustri sedan 2018. Genomförande av underhålls-, reparations- och underhållsaktiviteter för flygplan fortsätter TAI att tillhandahålla logistiska supporttjänster till AIKU-flygplan. TAI, som bedriver logistikaktiviteter för spaningsflygplan i försvarets inventering som en enda källa, arbetar 7/24 med sin erfarna tekniska personal.

I många provinser i Turkiet underhålls-, reparations- och underhållsaktiviteter, som kan bedriva TAI, fortsätter logistiktjänster som vårt land behöver utöver produktutveckling framgångsrik drift.

 


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser