Mobility Award till Mersin Metropolitan

myrtle bigsehire mobilitetspris
myrtle bigsehire mobilitetspris

Mersin Metropolitan Municipality, organiserad av evenemangen den 16-22 september som hölls mellan Europeiska mobilitetsveckan, tilldelades ett pris av Föreningen för kommuner i Turkiet. Metropolitan, med evenemangen anordnade inom veckan '' European Mobility Week 2020 National Award ''nu området blev en av de tre storstäderna.


Mersin Metropolitan Municipality syftade till att öka användningen av cyklar och gångvägar under veckan och uppmuntrade medborgarna att resa med alternativa transportmetoder istället för motorfordon. Cykeltur i veckans omfattning, konsttävling för barn och medvetenhetsaktiviteter som reglerar Metropolitan kommun, Turkiet Kommunförbundet skapat internt "National Award Jury" tilldelades av.

Büyükşehir visade framgång i alla utvärderade kategorier

Mersin Metropolitan Municipality, vars verk under veckan utvärderades av juryn, "Europeiska mobilitetsveckans aktiviteter""Permanenta försiktighetsåtgärder" ve "22 september bilfri dag" Han fick sitt pris som en av de tre storstäder som uppfyllde kriterierna.

"Veckans aktiviteter" I kategorin utvärderades aktiviteter som affischer, inlägg på sociala medier, genomgångar, musikföreställningar, filmvisningar, trafikutbildningar och breda deltagandevandringar.

"Permanenta försiktighetsåtgärder" I kategorin beaktades studier som utveckling av cykelvägar, byggande av cykelparkeringsområden, utveckling av grönområden, ramper för funktionshindrade och utbyggnad av kollektivtrafiknät.

"22 september bilfri dag" I händelse av detta utvärderades aktiviteter som att göra kollektivtrafikfordon och cykeldelningssystemet gratis hela dagen och att bara öppna gator och boulevarder för fotgängare endast delvis.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser