Kappadokien kommer att vara favorit för vinterturism med Erciyes

med erciyes kommer cappadocia att vara favorit för vinterturismen
med erciyes kommer cappadocia att vara favorit för vinterturismen

Borgmästare Büyükkılıç deltog i mötet om vinterturism i Kappadokien, med guvernörerna i Kayseri och Nevşehir.


Borgmästare i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Mamdouh Büyükkılıç'ın, som är Turkiets viktigaste vinterturismcentra och är oumbärligt för utländska turister förra året, Erciyes Ski Center och för 60 miljoner år sedan vulkaniska berget Erciyes lava och lockade hela världens uppmärksamhet och bildade älskorstenar från aska i Kappadokia-regionen är favorit denna säsong av vinterturism Han sa att det skulle.

särskilt före vintersäsongen 2020 i Ryssland, Ukraina och många europeiska länder fortsätter tillhållet från utländska turister från Kayseri som vill komma på semester i Turkiet, Mount Erciyes och studera Nevsehir-utvärderingen som ett paket. I detta sammanhang hölls ett möte om vinterturism i samarbete med Nevşehir och Kayseri.

Mötet i Ürgüp Yunak Evleri Meeting Hall deltog av borgmästaren i Kayseri Metropolitan Municipality. Förutom Memduh Büyükkılıç, Kayseri guvernör Şehmus Günaydın, Nevşehir guvernör İnci Sezer Becel, Kayseri provinschef för kultur och turism Şükrü Dursun och Erciyes A. Ş. Styrelsens ordförande Murat Cahid Cıngı och turistpersonal deltog.

CAPPADOCIA TAGS PÅ BORDEN MED ERCİYES

Vinterturism vid möte lockade hela världens uppmärksamhet och bildade fe skorstenar i Turkiet, ett viktigt vinterturismcenter Erciyes Ski Center och för 60 miljoner år sedan kom vulkan Erciyes lava och aska Cappadocia-regionen fram.

Vid mötet efterfrågades och konsulterades svaret på frågan om hur Kappadokien också kommer att gynnas av Erciyes Ski Center, där cirka 50 tusen utländska turister förväntas komma den här säsongen, och hur de två regionerna kan bli en gemensam turistmarknad. Man lärde sig att viktiga beslut togs för att ta mer konkreta steg.

I sitt uttalande om ämnet sade borgmästare Büyükkılıç, ”Vi betraktar varandras kött och spik som en integrerad del av Kappadokien och gör en insats. I detta sammanhang är destinationerna Kayseri och Nevşehir i Kappadokien en region med hög turismspotential i vårt land och utländska turister har strömmat till den under de senaste åren. Erciyes är en av de viktigaste centra i vårt land inom vinterturismen. I det här mötet gjorde vi utvärderingar om det arbete vi kommer att göra för att öka potentialen i denna region. Jag hoppas att vår skidort Erciyes och Kappadokien kommer att vara favorit för vinterturismen i år, sade han.

Ett besök till borgmästaren i URGUP

Efter mötet tog borgmästare Büyükkılıç, provinschef för kultur och turism Şükrü Dursun och Erciyes A.Ş. Tillsammans med Murat Cahid Cıngı, styrelsens ordförande, besökte han borgmästare i Ürgüp Mehmet Aktürk. Büyükkılıç sa, "Vi kommer att föra våra gäster med skönheten i Erciyes och den unika historien i Kappadokien med de förbindelser vi har utvecklat med vårt distrikt Ürgüp, som är strategiskt beläget när det gäller turisttäthet i vår region.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar