Osmangazi Bridge Scenic Beach Park slutförd

Osmangazi Bridge Scenic Beach Park slutförd
Osmangazi Bridge Scenic Beach Park slutförd

Kocaeli Metropolitan Municipality har fullbordat kustparken precis intill Osmangazi-bron i Dilovası-distriktet och med en magnifik utsikt över bron, förutom små arbeten. Strandparken, som har ett område på 2 100 XNUMX kvadratmeter, har redan blivit en av medborgarnas attraktioner.

ANDRA KUSTPARKEN I DILOVASI


Metropolitan kommunen har fört ett av de vackra rekreationsområdena som det har genomfört över hela staden, till distriktet Dilovası. I detta sammanhang byggdes en magnifik strandpark precis intill Osmangazi-bron. Den sista väggmålningen kommer att göras i kustparken byggd av avdelningen Parks and Gardens. Efter strandparken Tavşancıl i Metropolitan Municipality kommer en andra strandpark att vara tillgänglig för medborgarna i Diliskelesi Neighborhood.

TILLVERKNING Färdigställd

I kustparken, som redan är centrum för folkets uppmärksamhet, har byggandet av 90 kvadratmeter träbyggnader som 170 meter lång gardinmur, wc, masjid, möteshall och betongläggning för båtens snedställda område slutförts. Tillverkningen av 160 kvadratmeter fiskeplattform och 3-stegs amfiteater, 70 meter lång bryggans anslutningsväg, 98 kvadratmeter lagringsutrymme och en lekplats för barn strax ovanför förvaringsområdet. Tillverkning och verk av 20 dekorativa stolpar, 40 färgade LED-belysningsarmaturer, 15 infällda fläckar på förstärkarens trappsteg och utomhusbelysning är bland de färdiga arbetena.

MILJÖARRANGemang KLAR

Inom ramen för arbetena genomfördes landskapsarkitekturen och 12 Sycamore, 10 Ash, 5 Rose, 12 Ornamental Diamonds och 250 Flame Bushes planterades. Medan fyra japanska takkamelier tillverkades av Parks and Gardens Department installerades ett automatiskt bevattningssystem på tusen kvadratmeter yta för att hålla området alltid grönt. Lagning av gräsmattor, räcke i smidesjärn och 4 uppsättningar av båtvarvsarbeten har slutförts.

PÅ SIDAN AV OSMANGAZI-BROEN

Osmangazi Bridge, som började tjäna 2016, är en av få broar i världen när det gäller storlek. Diliskelesi Beach Arrangement Project, som startades av Kocaeli Metropolitan Municipality, byggdes på östra sidan av norra foten av Osmangazi Bridge, som har en utmärkt arkitektur och utsikt. Strandparken förväntas besöks av alla medborgare, från 7 till 77.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser