Riot Force Bridge-korsningsstadier öppna en efter en

korsningssteg med snabb brygga som öppnas en efter en
korsningssteg med snabb brygga som öppnas en efter en

Arbetena vid upploppsövergången, som Şanlıurfa Metropolitan borgmästare Zeynel Abidin Beyazgül noggrant betonade, har kommit till ett slut. Från och med igår kan förare som vill komma från Abide till busstationen och esentepe och vill använda ringvägen Mardin använda anvisningarna.


För att minimera trafikbelastningen i Şanlıurfa och för att säkerställa att medborgarna reser bekvämt, undersökte borgmästare Beyazgül, som påskyndar arbetena i Regional Directorate of Highways, de arbeten som slutförts vid upploppspolskorsningen och fått information från företagets tjänstemän.

Efter att ha gjort ett uttalande efter sitt besök betonade borgmästaren i Şanlıurfa Metropolitan kommun, Zeynel Abidin Beyazgül, att de arbetar med hela sin kraft för Şanlıurfa.

Ordförande Beyazgül: ”Vi står vid korsningen för upploppspolisen. Som det är känt anbuds upploppskorsningen av vårt transportministerium. Vi har kommit till slutet av studierna. Denna riktning har öppnats för dem som vill komma från monumentet till busstationen och esentepe och vill använda ringvägen Mardin. " använde uttrycken.

VI GÖR NÖDVÄNDIGA STUDIER FÖR ATT ÖPPNA ANDRA VÄGAR ASAP

Borgmästare Beyazgül sa att öppningsdatum för andra destinationer är mycket nära, och vi utför det nödvändiga arbetet med våra suppleanter och borgmästare för ringvägen nordväst. Lycka till vår Şanlıurfa, ”sa han.

Borgmästare Beyazgül, som också gjorde den första upplevelsen av att köra vägarna öppnade efter att arbetena var färdiga vid upploppskorsningen, betonade att arbetena för den återstående nordvästra ringvägen fortsätter utan avbrott.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser