Keltepes skidcenteranläggningar är ömma igen

keltepe skidcenter anläggningar att anbuda igen
keltepe skidcenter anläggningar att anbuda igen

Anbudet för Keltepes skidcenteranläggningar under Karabük Youth and Sports Provincial Directorate gjordes förra månaden. Man fick dock veta att företaget, som vann anbudet, inte undertecknade ett kontrakt och att anläggningen lades in i ett återuthyrningsanbud.


Keltepe Ski Center övre och nedre utflyktsanläggningar som tillhör provinsdirektoratet för ungdom och sport i byn Karaağaç i Karabük Center; Det uppgavs att cafeterian, köket, skidutrustningsuthyrningsverksamheten kommer att erbjudas att hyras i ett år på ett öppet bud. Anbudet kommer att hållas fredagen den 04 december 2020 kl 11.00:XNUMX.

Det årliga totala beräknade hyresvärdet för hyresanbudet; Det registrerades att det var 5 tusen TL exklusive 18 procent olika aktier, 6 procent moms, stämpelskatt, kontraktstämpelpris och 90 procent slutgaranti.

 


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser