Justitieministeriet rekryterar 400 administrativa tjänstemän

justitieministeriet kommer att få den administrativa tjänstemannen att rekrytera
justitieministeriet kommer att få den administrativa tjänstemannen att rekrytera

Med en muntlig undersökning och intervju av Generaldirektoratet för fängelser och interneringshus, 9 män (för straffrättsliga institutioner med manliga fängslade och internerade), 5 kvinnor (för straffrättsliga institutioner där kvinnliga fängslade och internerade hålls) Totalt 300 rekryterande studenter kommer att rekryteras.


Från och med 27.11.2020 och fram till arbetstidens utgång 11.12.2020 kommer filialdirektorat för informationsteknik, huvudkontor och kontor för den allmänna åklagarmyndigheten att lämnas in personligen och ansökningar via post kommer inte att accepteras.

För detaljer om annons KLICKA HÄR


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser