IETT 2021-budget accepterad! Metrobus-fordon förnyas

Under året förnyas bussautomatiserade tunnelbussfordon
Under året förnyas bussautomatiserade tunnelbussfordon

IMET: s budget, investeringsprogram och strategiska plan för 2021 godkändes av IMM-församlingen. I sin presentation uppgav IETTs chef Alper Bilgili att de kommer att köpa 300 nya bussar för tunnelbussen och med det nya systemet kommer de att starta i december kommer privata offentliga bussar att startas för att drivas av IETT.


Budgeten 2021, investeringsprogrammet och den strategiska planen för IETTs generaldirektorat, en av de anslutna institutionerna i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), diskuterades vid IMM-församlingen.

När IETT presenterade IETT: s 7 miljarder 250 miljoner lira 2021-budget till IMM-församlingen sa IETTs chefschef Alper Bilgili att den 150 år gamla institutionen började tjäna med 2020 elbilar på ön 60. Bilgili påminde om att administrationen och administrationen av lila bussar och allmänna bussar överfördes till IETT nyligen och uppgav att ansökan kommer att starta i december.

Om att de kommer att köpa 300 högkapacitets- och säkra bussar nästa år för att förnya tunnelbussflottan och öka dess kapacitet, sa Bilgili, ”Med denna investering strävar vi efter att minska den nuvarande densiteten i tunnelbussen. På detta sätt kommer vi båda delvis att förnya vår befintliga tunnelbussflotta, som redan har fullgjort sin ekonomiska livslängd, och öka komforten och säkerheten för våra passagerare.

BUSSKAPACITETER FALL MED 40 PROCENT I UTBROTTET

Bilgili påpekade att de betjänar varje punkt i Istanbul med totalt 6.337 fordon och 14 272 stopp och säger: ”Medan de transporterade 18,5 miljard 1 miljoner passagerare genom att göra 373 miljoner resor årligen under den pre-pandemiska perioden minskade antalet resor med 40 procent med epidemin. Vi har dock fastställt våra strategiska mål för 2021. Den första av dessa är att ytterligare öka passagerarnas nöjdhet. För detta tar vi en serie steg för att realisera kollektivtrafik på ett säkrare, bekvämare och snabbare sätt. ”

IETT FUNKTIONERAR ALLA BUSSOR

Påminnande om att de kommer att byta till enhetssystemet för privat transport under taket av IETT från nästa månad, fortsatte Bilgili sina ord enligt följande:

”Med den här nya modellen kommer ledningen av alla bussar nästan att förenas. De viktigaste fördelarna med den nya modellen är; flexibel planering, linjeoptimering, integrerad transport, kapacitetsökning och ökad passagerartillfredsställelse. För att göra hållbarhet effektiv ska vi agera med målen att använda resurser effektivt, minska driftskostnaderna, öka medvetenheten om socialt ansvar och minska miljöpåverkan. 2020 lade vi till 18 bussar i vår IETT-flotta för 130 miljoner lira. Jag skulle vilja säga att vi anslår 7 miljard 250 miljoner lira av vår 2021-budget, vilket är planerat att vara 1 miljarder 650 miljoner lira totalt, för investeringar, det vill säga nya fordonsköp.

”GULD” TILLDELNING TILL IETT FRÅN SOCIALA MEDIER

Med angivande av att bussarnas underhållsaktiviteter också granskas av avdelningen för maskintekniker, oberoende av IETT-revisorer och underhållsföretag, gav Alper Bilgiyi följande information:

”Vi strävar också efter att sprida vårt effektiva styrsystem till alla bussar efter omvandlingen av privata offentliga bussar. I linje med vårt mål att popularisera och utveckla smarta transporttekniker; Vi agerar i syfte att tillämpa ny teknik, förbättra befintlig teknik i fordonet, förbättra och sprida passagerarinformationskanaler. Vi svarar på våra passagerares krav på sociala medier på ett snabbt och lösningsorienterat sätt. Denna framgång har uppskattats av olika organisationer. Social Media Awards Turkiets mest betrodda varumärken bland Gold Award-vinnaren 2020 var IETT. "

Vid sessionen delade Engin Çelik på CHP: s vägnar, Hamdi Demirhan på AK-partiets vägnar, Suat Sarı på Good Party, och Volkan Yılmaz på MHP: s vägnar. 2020-budgeten för IETT: s generaldirektorat, som senare kom till omröstning, godkändes med 208 bekräftande röster.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser