Inhemsk handgranatlåda redo att komma in i TAFs inventering

inhemsk handgranatlåda redo att gå in i tsk-inventering
Foto: Presidential Defense Industry

Ordförandeskapets försvarsindustrins president Prof. Dr. İsmail Demir tillkännagav att EBK-M44 Handgranatlåda producerades 100 procent lokalt och nationellt av Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ (STM) och att den var redo att gå in i TAF: s inventering.


I sitt inlägg på sociala mediekonton gav borgmästare Demir information om handgranatlådan EBK-M44 och använde följande uttalanden.

”Vi fortsätter att utveckla nya produkter som kommer att ge en fördel i fältet med Mehmetçis behov, krav och erfarenheter. EBK-M44 Handgranatlåda, för bostads- och specialfält; Den producerades 100% lokalt och nationellt av STM med sin robusta, lätta och funktionella struktur.

EBK-M44 är lämplig för alla slags miljöförhållanden och ger möjlighet att använda en enhandsgranat inom 2 sekunder utan att släppa vapnet. EBK-M44, som har ett dubbelt säkerhetssystem, säkerställer en säker användning av granaten med möjlighet att sätta tillbaka och bära granaten även om dess stift dras.

EBK-M44, som är liten i sig, har stor inverkan och fördelar, har framgångsrikt slutfört alla utmanande tester som den har gjort och är redo att komma in i TSK: s inventering. "


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser