Domestic Automobile TOGG tar sin plats på MUSIAD EXPO 2020

inhemsk bil tog sin plats vid togg musiad expo
inhemsk bil tog sin plats vid togg musiad expo

Industri- och teknikminister Mustafa Varank och noterade att många lokala leverantörer som deltar i gruppen av Turkiets bilinitiativ, "Turkiets bilprojekt, produktionsbilen har en vision långt bortom. Vi gjorde vårt krav och satte oss för att skapa ett mobilitetsekosystem från grunden. " sa.


Minister Varank invigde ”MÜSİAD EXPO 2020 Trade Fair”, det internationella toppmötet för ekonomi, handel och finans anordnat av Independent Industrialists and Businessmen Association (MÜSİAD). Minister Varank sade att många innovationer gjordes på mässan i år:

Det faktum att en hybridstrategi följs vid deltagande i mässan återspeglar faktiskt andan i den nya eran. Tack vare den tekniska infrastrukturen kommer de som inte fysiskt kan komma till MUSIAD EXPO att dra nytta av fördelarna med digitalisering. Även efter mässan är över kommer handel att kunna fortsätta på den digitala plattformen och nya samarbeten kommer att upprättas.

Åtgärder på hög nivå vidtogs mot epidemin för de fysiska deltagarna på mässan. Området vi befinner oss i mottogs Safe Service Certificate från Turkish Standards Institute (TSE), som är en institution i vårt departement. Alla mått beräknades till minsta detalj och uppfylldes.

Innovationen som upphetsade mig i år på MUSIAD EXPO var det första entreprenörsfältet någonsin. Lovande företagare i vårt land kommer att träffa investerare från hela världen. Så; investeringskapital och intellektuellt kapital kommer att sammanföras; Innovativa företag kommer att ha möjlighet att öppna sig för världen genom att få skala. teknikbaserade jobb, särskilt Turkiet, har en betydande potential inom entreprenörskap.

MUSIAD expo Ytterligare en överraskning av Turkiets bil. Jag tror att våra inhemska och utländska deltagare kommer att spendera mycket tid på TOGG-monter. Turkiets bilprojekt, med en vision långt bortom att producera bilar. Vi gjorde vårt krav och satte oss för att skapa ett mobilitetsekosystem från grunden.

Många inhemska leverantörer i Turkiet Automobile Enterprise Group (TOGG) gick med i familjen. Bland leverantörerna finns unga startups, nystartade företag som aldrig har arbetat med någon huvudproducent tidigare. Batteriproduktion kommer också att äga rum i vårt land i samarbete med ett globalt varumärke. Våra fordon kommer på väg med 2022 procent lokala 51 och fortsätter med 2026 procent infödda 68.

Uppskattningar visar att den globala ekonomin kommer att krympa med över 4 procent i år. Turkiet, under en så svår period, jämfört med att lyckas hantera båda sina kamrater i utvecklade länder. Under denna period har den turkiska industrin tydligt visat sin förmåga att både behålla sin produktionskapacitet och snabbt anpassa sig till förändringar.

Vi tar fasta steg mot detta mål med vår produktionsinfrastruktur, vårt perfekt fungerande leveransnätverk, våra kvalificerade mänskliga resurser, hårt arbetande entreprenörer och vårt starka FoU-ekosystem. Vi skiljer inte mellan inhemska och utländska i den policy vi tillämpar. att skapa sysselsättning inom Turkiets territorium och som bidrar till alla, för oss, är det lokala och det nationella.

Under den nya perioden, för att öka både inhemska och utländska produktiva investeringar; Vi påskyndar strukturreformerna. De steg vi har tagit under den senaste perioden uppskattas också på den internationella arenan. I Världsbankens Ease of Doing Business Index klättrade vi ytterligare 10 platser till 33: e plats.

Vi förbereder vår utländska direktinvesteringsstrategi för att öka vår andel i globala värdekedjor och locka fler investeringar till vårt land. Turkiet ger vägledning till den globala trenden, vi försöker vår kraft att göra den till en ledande aktör. Vi strävar efter att bygga stödmekanismer som uppmuntrar den verkliga sektorn på bästa möjliga sätt.

De steg vi kommer att ta i samarbete med våra handels- och investeringspartner för att växa tillsammans, vinna tillsammans och sprida detta till samhället kommer att komma tillbaka till oss som en ökning av konkurrenskraft och välstånd och kommer att öppna dörren till en mer framgångsrik framtid.

MUSIADs president Abdurrahman Kaan uppgav att viktiga steg kommer att tas när det gäller export och kommersiella relationer mellan länderna på mässan, ”I år kommer deltagarna att få en hybridmässig upplevelse för första gången. Utställare kommer att kunna handla med sina besökare inte bara i mässområdet utan också på digitala plattformar tack vare den tekniska infrastrukturen. " han talade.

Kaan förklarade att hundratals företag från 24 sektorer deltog i mässan och gav information om de deltagande länderna.

Efter invigningen av den medföljande delegationen TOGG som besökte monter Varank minister, har Turkiet utbytt idéer med tjänstemän om biltillverkningsprocessen.

Varank besökte också monterna för MUSIAD Women och Young MUSIAD med monter där Caravan Park Project, som genomfördes av MUSIAD angående husvagnar, vilket har ökat i betydelse under coronavirusprocessen.

MUSIAD EXPO 2020-mässan, där deltagare från många olika sektorer möts, kommer att vara värd för sina besökare på TÜYAP Fair and Congress Center den 18-21 november 2020.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser