İncilipınar Park får igen Grönflaggpriset

incilipinar park fick utmärkelsen Grön flagga än en gång
incilipinar park fick utmärkelsen Grön flagga än en gång

İncilipınar-parken, som Denizli Metropolitan Municipality har tagit till staden, har också lyckats få utmärkelsen Grön flagga i år. Att återigen vara bland världens bästa parker tescillenen İncilipınar Park, Turkiets första och enda Green Flag-pris för att skydda green space-titeln.

İncilipınar är också på topp i år


İncilipınar Park, som Denizli Metropolitan Municipality har fört till staden, lyckades få utmärkelsen Green Flag Award, som startade 1996 i England för att skapa en nationell standard i parker och grönområden och sedan spridas till hela världen. İncilipınar Park, som utvärderades av den oberoende icke-statliga organisationen Keep Britain Tidy i Storbritannien inom ramen för Green Flag-programmet under perioden 2020-2021, var återigen Denizlis stolthet. För att återigen vara bland världens bästa parker tescillenen İncilipınar Park, Turkiets första och enda Grönflaggpris, lyckades titeln bevara grönt utrymme. Medan İncilipınar Park är erkänt som ett av de bästa i världen av Green Flag Award-programmet, är det känt i världen inklusive USA, Mexiko, Australien, Nya Zeeland, Förenade Arabemiraten, Spanien, Finland, Sverige, Frankrike, England, Tyskland, Portugal och Irland. som fick utmärkelsen, deltog bland 2 333 XNUMX parker.

"Vi kommer att träffas på hälsosamma dagar"

Denizlis borgmästare Osman Zolan, İncilipınar sa att detta år är Denizlis, Turkiets stolthet. Grön flagga Turkiet inom İncilipınar Noterar att president Zolas första och enda parker, parker och grönområden sa att de fortsätter att föregå med gott exempel för hans arbete. Borgmästare Zolan betonade att de kommer att fortsätta att lägga till skönhet i Denizlis skönheter. ”Vi har blivit en stad som konkurrerar med världsstäder inom alla områden från Denizli, där även fåglar inte kunde flyga på grund av luftföroreningar. Vi förde dessa skönheter till vår stad tillsammans. Vi är glada och stolta. Efter pandemin hoppas jag att vi kommer att omfamna igen i våra vackra parker, torg och grönområden och träffas på friska dagar. Jag vill tacka alla som bidrog och bidrog. "


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser