İmamoğlu: 'Kanal Istanbul är ett projekt i slutet'

imamoglu canal istanbul är ett projekt som har upphört
imamoglu canal istanbul är ett projekt som har upphört

IMM tryckte på knappen för att producera "Disaster Focused Social Housing" i Izmit av KİPTAŞ. İBB: s president Ekrem İmamoğlu besökte marken som projektet kommer att byggas på i december med Fatma Kaplan Hürriyet, borgmästare i Izmit. İmamoğlu, en journalist, sade: "I dag gjorde vår president ett uttalande och" Kanal Istanbul-projektet har upphört. Vi kommer att göra ett internationellt anbud, sade han. Du är IMM-presidenten; Vad tycker du? Till frågan "Låt mig uttrycka det mycket tydligt; Definitionen av "slut" är korrekt. Kanal Istanbul har upphört. Eftersom det inte kommer att göras. Det har också upphört i våra medborgares ögon, det är ett projekt som har upphört i världens ansedda finansinstitut och ansedda byggföretag. Vi vill att det ska ta slut som ett projekt. Varför? Eftersom; Så att Istanbuls framtid inte skulle ta slut. Våra aktiviteter i denna riktning kommer att fortsätta ”.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) och Izmit Municipality vidtog åtgärder för att producera '' Disaster Focused Social Housing '' av KİPTAŞ. IMM: s president Ekrem İmamoğlu träffade Izmits borgmästare Fatma Kaplan Hürriyet i Arızlı-kvarteret där projektet kommer att genomföras. İmamoğlu och Kaplan turnerade först genom landet där grunden för projektet kommer att läggas, och sedan vid samma tidpunkt var KİPTAŞs chef Ali Kurt framför kamerorna.

İMAMOĞLU: "ISTANBUL, TURKIET VARJE ASPEKT AV LOKOMOTIV av"

İmamoğlu sa, "Vi ville se denna plats med vår president, gratulera och se hur vårt förhållande går och vilka nästa etapper kommer att bli."

"Jag måste säga: Istanbul, Turkiet lok från alla vinklar. varje steg i Istanbul, Turkiet imponerar verkligen. En annan dimension av Istanbul, i synnerhet skyldigheten att ha ett mycket tätt förhållande i form av en dialog med den närliggande regionen Turkiet. Börjar nästan från Bolu hela vägen till Edirne, en annan ände är från Balıkesir-Bursa, det vill säga Istanbul är en stad som påverkar hela Marmara-regionen på ett sätt. Med sin trafik, liv, energi, produktion, alla aspekter ... Kocaeli är en av de provinser som den skapar den tätaste kommunikationen med. "

İMAMOĞLU: "İZMİT ÄR KOCAELIS TUNNA SKADA"

Han noterade att Istanbul och Izmit har liknande problem inom produktion, industri och urbanisering, sade İmamoğlu: ”Vi har lagt fram en sådan huvudprincip att vi bör utveckla förmågan att agera tillsammans, vare sig det är vattenpolitik, energipolitik, transportpolitik. Även här etablerade vi den snabbaste kommunikationen med Kocaeli. Detta är faktiskt ett behov. Izmit är också Kocaelis hjärta och själ. I själva verket är Izmit lok i den här stora staden. Detta lok har också en borgmästare som är mycket hårt arbetande, mycket entusiastisk och älskar sin region. Det här är en chans för oss. Därför kom denna sunda form av dialog oss snabbt till denna slutsats ”.

İMAMOĞLU: "VI MÅSTE VARA GOD KOMMUNIKATION I VARJE STEG FÖR ATT TAGAS VID JORDBÄV"

Säg ”Men vi vill inte stanna här” tog Imamoglu frågan till jordbävningsproblemet:

”Jordbävning är vår prioriterade agenda, Istanbuls viktigaste agenda. Detta gäller också för Kocaeli. Speciellt här, i varje steg som ska tas i jordbävningens namn, från stadsomvandling till socialt bostadsproduktion av detta slag och andra frågor, måste vi alltid vara i god kommunikation. Vi kommer att utveckla detta. Och förhoppningsvis kommer vi att vidta åtgärder tillsammans för att göra Izmit, Istanbul och den närliggande geografin till en solid struktur som minst kommer att påverkas av jordbävningen. Vår dialog fortsätter med ministeriet i denna fråga. Detta är verkligen en fråga ovanför politiken; en nationell fråga. Jag tar till och med upp det som självständighetsproblemet, vilket verkligen är fallet. När de analyseras kommer alla att känna det. Jag hoppas att vi kommer att fortsätta att göra bättre saker med vår Fatma borgmästare och İzmit kommun. "

İMAMOĞLU: "VÅR DÖRR ÄR ÖPPEN TILL KOMMUNEN FRÅN VARJE FEST"

Imamoğlu betonade att deras dörrar är öppna för kommuner som tillhör varje politiskt parti. ”Att utveckla affärer och vara solidarisk med alla kommuner som knackar på vår dörr är en förståelse som passar vårt Istanbul och vår vägpromenad. Låt oss betona detta också. Vår dörr är inte låst för någon utan snarare öppen vidöppen. Låt oss meddela detta här, sade han.

KAPLAN: "PROJEKTETS NAMN KOMMER" KİPTAŞ İZMİT ÇINAR HOUSES ""

Genom att dela den information som İmamoğlu lovade att stödja dem under sitt besök på İzmit efter att han valdes till IMM: s president delade İzmit borgmästare Hürriyet informationen om att projektets namn kommer att vara "KİPTAŞ İzmit Çınar Houses", inspirerad av kommunernas logotyp. Om att de kommer att prioritera vårdpersonal som kämpade heroiskt under pandemiprocessen, sa Kaplan:

”Vi träffades för tre månader sedan, tillsammans med IMM-lagen. Först bestämde vi rubrikerna om vad de kan göra i Izmit, och efter dessa titlar började våra enheter gradvis förhandlingar för projekten. Tre månader senare startar vi projektet "Katastroffokuserat socialt boende", som är en av de viktigaste pelarna i dessa projekt, genom att säga "Bismillah" här idag. Vår kära president kom för att se landet idag. KİPTAŞ hittade platsen mycket snabbt, tog hand om inköpen och förberedde projektet mycket snabbt. Det är ett mycket viktigt och stolt jobb för oss. I närvaro av alla Izmit-invånare tackar jag min kära president och hans värdefulla team för att vara våra bröder och systrar för att komma till oss. Vi sa "Vi kommer att göra bra saker". Vi trodde det. Med stöd av våra presidenter är detta en start i Izmit. Mycket bättre projekt kommer att fortsätta. "

KURT: "VI SKAPAR STIFTELSEN I DECEMBER"

Med tanke på att de som KİPTAŞ har realiserat ett exemplariskt samarbete med Izmit kommun, sade KİPTAŞs generaldirektör Kurt att de sociala husen de kommer att bygga i regionen kommer att vara i boutiquestil. Om att de kommer att lägga grunden för det projekt de kommer att producera för medborgare som bor i Kocaeli och som inte är registrerade hem, sa Kurt, ”Från och med idag har vi fått våra licenser från våra distriktskommuner. Vi kommer att slutföra de ekonomiska processerna inom en snar framtid. Vi kommer att hantera denna process genom att samla in efterfrågan. Det är ett projekt som består av cirka 143 oberoende enheter. Vi försöker genomföra alla processer i vårt projekt på ett transparent och deltagande sätt. Så här gjorde vi våra tidigare projekt. Vår största förståelse i den nya eran; Att vara transparent och delta. Vår undersökning har avslutats sedan igår. Med beslut från mer än 10 tusen 300 deltagare kommer vi snart att besluta om de avgörande faktorerna, särskilt i finansdelen. Jag önskar lycka till Izmit. Jag hoppas att detta kommer att öka medvetenheten om att öka Izmits hållbara byggnadsbestånd och vara ett exempel för andra sektorsrepresentanter som ska göras från och med nu.

SVAR FRÅGORNA FÖR JOURNALISTERNA

İmamoğlu, Kaplan och Kurt; Efter utflykten flyttade han till Izmit kommun. Trion, som återigen träffade pressmedlemmar i församlingshallen, delade sina åsikter om projektet. İmamoğlu berättade för reportrar som frågade detaljerna i projektet, ”Tekniska detaljer, mina vänner, kommer att dela alla aspekter med dig i december. Men detta är ett faktum: Det har definitivt en samtida förståelse för bostäder. Vi vill ta upp ett projekt i Izmit med en design som gör att levnadsförhållandena för människor är av högsta kvalitet, miljövänlig, hög designkraft, inte vanligt, utan tvärtom berikar staden och ger människor en känsla av '' Jag skulle vara glad i det här huset ''. Vi reflekterar dessa inte bara för Izmit, utan också för alla byggande karaktärer i KİPTAŞs nya era. Naturligtvis jordbävningsresistent; "Det är viktigt för oss att föregå med gott exempel också i detta avseende."

”DEN Slutliga definitionen är korrekt; FÖR ATT DET INTE GÖRS "

En journalist ställde 3 frågor till İmamoğlu. İmamoğlu, journalisten, ”Först; vad blir priset, kommer minimilönen att följas? Senare; AK-partiets Kocaeli-företrädare säger om projektet, "Detta projekt genomförs för Ekrem İmamoğlus hjärta." Kommer du att få svar på detta? För det tredje; I dag gjorde vår president ett uttalande och sa: 'Kanal Istanbul-projektet har upphört. Vi kommer att göra ett internationellt anbud, sade han. Du är IMM-presidenten; Han gav följande svar på frågorna:

”Jag läste uttalandet på vägen. Låt mig vara mycket tydlig; Definitionen av "slut" är korrekt. Kanal Istanbul har upphört. Eftersom det inte kommer att göras. Det har också upphört i våra medborgares ögon, det är ett projekt som har upphört i världens ansedda finansinstitut och ansedda byggföretag. Vi vill att det ska ta slut som ett projekt. Varför? Eftersom; Så att Istanbuls framtid inte skulle ta slut. Våra aktiviteter i denna riktning kommer att fortsätta.

Om 150 bostäder byggs i Izmit för att göra det till mitt hjärta, önskar jag att även om vi har styrka, så kommer mitt hjärta att leva upp varje månad, låt oss bara bygga ett hus i Izmit. Enligt min åsikt var våra AK Party-bröder och systrar nöjda med tjänsten vi gjorde här, och de blev förvånade över vad de skulle säga med glädje. Men det var en bra definition. Jag hoppas att vi får många hjärtan i Izmit.

Minimilönfrågan är viktig för oss. Mina vänner arbetar strikt med en avbetalning baserad på minimilönen i alla sociala bostadsprojekt. jag hoppas det Även här tvingar mina vänner en avbetalningsmodell som kan betalas med minimilönen genom att trycka på dessa gränser.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser