IMM slutför vinterförberedelser

ibb har slutfört sina vinterförberedelser
ibb har slutfört sina vinterförberedelser

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) höll ”Winter Preparation Meeting 2020-2021” inom ramen för att bekämpa vinterförhållandena. Vid mötet i Disaster Coordination Center (AKOM) diskuterades förberedelserna i hela Istanbul. Till skillnad från mötena tidigare år delades också de åtgärder som vidtogs i pandemin. I år kommer 1.351 7 fordon och XNUMX XNUMX personer att arbeta under IMM: s vinterdrift.


Under de två dagar långa mötena med AKOM utvärderades de slutliga poängen som nåddes i förberedelserna för en smidig vinter i Istanbul. Den första dagen av mötena sammanträdde IMM-direktorat och medlemsförbund, och den andra dagen samlades 39 distriktskommuner och höll ett möte för att bekämpa årets vinter.

IMM BEDÖMDES FÖRBEREDELSER I HELA PERSONALEN

İSKİ, İETT Generaldirektorat, İBB Vägunderhåll och infrastruktur Coord. Avdelning, IMM-avdelningen för brandkår, IMM-avdelningen för miljöskydd och kontroll, IMM-supportavdelningen, IMM-transportavdelningen, IMM-järnvägssystemavdelningen, IMM-avdelningen för vetenskapsarbeten, IMM-avdelningen för informationsteknik, IMM-avdelningen för sociala tjänster , İBB polisavdelning, närstående İBB-dotterbolag och andra intressenter i den privata sektorn i staden.

SNÖBEKÄMPNINGSKAPACITET HAR BESTÄMT

Inom ramen för det arbete som utförs av IMM under vinterförhållanden kommer 1.351 7 fordon, byggmaskiner och 31 XNUMX XNUMX personer att arbeta i år. Bogserings- och räddningsfordon kommer att hållas redo på huvudartären och ringvägarna, och eventuella trafikolyckor och vistelse på vägen kommer att reageras snabbt av lagen. Byvägar kommer att hållas öppna med traktorer med härdningsapparater som ska ges till huvudmännens kontroll. Årets stridskapacitet bestämdes enligt följande;

Ansvarigt vägnätverk: 4.023 km

Antal anställda                                : 7.031

Antal fordon och arbetsmaskiner: 1.351

Saltlager: 301.308 ton

Box Salt (till kritiska punkter): 300 bitar

Lösningsstatus: 64 tankar (1.290 ton kapacitet, 25 ton per timme produktion)

Antal traktorer (för byvägar): 147

Kran - Antal räddare: 13

Metrobus-rutt: 187 km (33 jordbearbetningsmaskiner)

Fordon som ges till motorvägar: 38 kraftuttag lastbilar

Ice Early Warning System: 60-stationen

PANDEMET ÖVERVÄGS

Under förhandlingarna beslutades att hjälpa filmteam som arbetar på fältet i pandemin vid avbrott i deras transport på grund av ogynnsamma väderförhållanden. Distriktskommunerna ombads att vara känsliga för stöd från herrelösa djur. Undersökningar kommer att genomföras av IMM: s team för veterinärtjänster för utfodring och behandling av herrelösa djur.

MOBILBUFFARE STÅR IGEN AV FÖRARE

IMM kommer att fortsätta erbjuda varm dryck, soppa och vattentjänster till förare som väntar i trafik i kraftiga snöfall, mobila kiosker och vid kritiska punkter och vägar.

Öka vikten och riktningen av kollektivtrafik, vinterdäckanvändning, vädervarningar etc. Medborgarna kommer att informeras om frågor via media.

VERKSAMHETEN FÖRES AV AKOM

Innan de förväntade ogynnsamma väderförhållandena kommer relevanta IMM-enheter och företrädare för institutioner att träffas vid AKOM och samordning kommer att ges här. Lagen kommer att utföra sitt arbete i linje med meddelandena från BEUS (Icing Early Warning System), som är etablerat på 60 punkter över Istanbul. Spårning och ledning av lagen kommer att tillhandahållas via fordonsspårningssystemet.

Hemlösa medborgare som bor på gatan kommer att vara värd i IMM-anläggningar förberedda för hemlösa efter att ha samlats av polisgrupper och genomgått hälsokontroller.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser