Hälsoministeriet rekryterar 14 tusen hälsopersonal i 12 filialer

hälsovårdsministeriet kommer att rekrytera tusen vårdpersonal i Bransta
hälsovårdsministeriet kommer att rekrytera tusen vårdpersonal i Bransta

Hälsominister Dr. Fahrettin Koca tillkännagav i sitt uttalande att ministeriet kommer att få 12 tusen kontrakterad hälso- och sjukvårdspersonal med den centrala placering som ska göras av OSYM enligt KPSS-poängen, som ska anställas i provinsenorganisationens serviceenheter.


Minister Koca noterade följande: ”Psykologer, socialarbetare, biologer, audiologer, barnutvecklare, dieter, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, inklusive 7.000 1.700 sjuksköterskor, 2.864 barnmorskor och 12.000 hälsotekniker / tekniker Terapeut, perfusionist och hälsofysiker kommer att rekryteras. Listorna, inklusive fördelningen av provinser och hälsofaciliteter på 19 XNUMX befattningar, överlämnades till ÖSYM-ordförandeskapet. Efter att nödvändiga förberedelser har gjorts kommer urvalsguiden att publiceras på ÖSYM: s webbplats och kandidaterna kan välja mellan de datum som anges i denna guide. Det kommer inte att finnas några intervjuer för möten som ska göras av ÖSYM genom central placering. Meddelanden kan följas från vårt ministeriums generaldirektorat för förvaltningstjänster och ÖSYM: s webbplats. Under denna svåra period när vi kämpar med Covid-XNUMX-epidemin tror jag att dessa utnämningar kommer att göra oss starkare och kommer att ge betydande bidrag till att tillhandahålla mer kvalificerade hälsovårdstjänster till våra medborgare. Lycka till vår hälsosamhälle. "


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser