Eskişehir, uppmärksamhet! HEPP-kod Eskart Matchningsprocess förlängs till 5 december

eskisehirliler uppmärksamhet hes kod eskart parningsprocess utökad till intervall
eskisehirliler uppmärksamhet hes kod eskart parningsprocess utökad till intervall

Eskişehir Metropolitan Municipality förlängde HES-kodperioden för kollektivtrafik, som tidigare tillkännagavs den 20 november som ett resultat av det ökande antalet fall, till 5 december för att undvika lidande.


Alla Eskart-ägare drar nytta av kollektivtrafik http://www.eskisehir.bel.tr eller http://www.estram.com.tr Han måste utföra matchningen av Hes Code över sina adresser. Medborgare som inte utför matchningsprocessen kommer inte att kunna dra nytta av kollektivtrafiken förrän de är ihopkopplade efter den 5 december.

Supportpunkter kommer inte att finnas tillgängliga den 20 november för medborgare som inte kan matcha via Internet, och support kan erhållas under arbetstiden för matchning via ALO 23 Call Center från och med den 153 november.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser