Ekrem İmamoğlu: Antalet dödsfall i Istanbul Igår är 186! Ska jag tysta, ska jag svälja?

ekrem imamoglu, antalet dödsfall i Istanbul igår, ska jag vara tyst eller svälja?
ekrem imamoglu, antalet dödsfall i Istanbul igår, ska jag vara tyst eller svälja?

IMM-president Ekrem İmamoğlu började sitt måndagskift på Gürpınar Fisheries Market utan dagsljus. I möte med fiskarhandlare och lyssnade på deras problem mötte İmamoğlu hån av en handelsman som sa: "Vissa kommuner öppnar en av affärsinnehavarna som har basarer på två platser samma dag, inte en". Som svar på handelsmännen, "Om de gör en förkortning om pandemin, respekterar jag varje åtgärd som vidtas angående pandemin", delade İmamoğlu information om dödsfall orsakade av "smittsamma sjukdomar" i Istanbul. İmamoğlu sa, ”Min tunga har inget ben i detta avseende. Jag måste prata. I går kväll, antalet dödsfall i Istanbul på grund av infektionssjukdomar, 186. Så vad ska jag göra nu; Ska jag vara törstig eller svälja? Jag kunde inte sova på natten, sade han.


Ekrem İmamoğlu, borgmästaren i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), började sitt arbete den första dagen i veckan på Gürpınar Fisheries Market utan dagsljus. Borgmästaren i Beylikdüzü Mehmet Murat Çalık, İSYÖN A.Ş. General Manager Hamdi Arpa och Istanbul Fisheries Brokers Association (İSKOMDER) President Mahmut Uçan följde ceremonin. Välkomna med applåder av fiskare betonade İmamoğlu att de som IMM-president och administratörer inte äger egendom. Säg ”Vi är människor som tjänar dig”, sade İmamoğlu:

"DU ÄR FASTIGHETSÄGARE"

”Du är ägaren till fastigheten. Ägaren till fastigheten kommer från Istanbul. Enligt vår förståelse finns det ingen dominans; Det finns inget "Du kommer att göra det på det här sättet, du kommer att göra det så här". Vår förståelse är att hitta det bästa tillsammans. Detta är inte för här, utan för alla ämnen i Istanbul. Omvänt är inte sant. När du röstar spelar det ingen roll vem du röstar på. Väljer du en fastighetsägare? Nej. Du väljer en borgmästare som ska representera dig väl. Vår borgmästare i Beylikdüzü är här, och vi är här; vi valdes. För mig sitter jag i världens mest heliga plats. Mycket heligt, mycket dyrbart. Vår förståelse för service eller en uppsättning beslut som vi kommer att ge dig när du gör ditt arbete, är hur du känner, dina problem och tankar lyssnas på och en gemensam beslutsstil. Det här är vår arbetsmetod, vårt system. "

"DU MÅSTE ÄLSKA HAVET"

Imamoğlu betonade att vi har haft tuffa tider på grund av pandemin och talade till fiskarna och sa: ”Jag känner lite till min fiskares problem. Våra fiskare vill ha det; Må säsongen vara som säsongen och samla överflödet från havet. Men låt oss inte glömma att vissa saker förändras i världen. Vädret värms upp. Klimatförändringar är en av de största utmaningarna i världen. Därför kommer vi inte att spela mycket med naturens balans. I själva verket kommer vi att skydda naturen. Var och en av er måste vara kär i havet. Varför? Eftersom ditt bröd kommer från havet. Det är inte lätt att extrahera bröd från havet. När du säger 'Du måste bli kär i havet', tillåter du, som människor som tar sitt bröd ur sten, inte och bör inte tillåta något element som kommer att skada ditt bröd. Du kommer att skydda havet. Du kommer att skydda luften, vattnet. Du kommer att slåss med dem som förorenar. Ni kommer att slåss tillsammans, varnade han.

"FÅR INTE DEN SJUKDOM I NÅGOT HUS"

İmamoğlu svarade på handelsmännens frågor efter hans tal. Imamoglu svarade på händelsen från hantverkaren Serdar Can och sa: "Vissa kommuner gör en öppen för butiksinnehavare som har marknader på två platser samma dag, inte en", med frågan "Jag undrar om det handlar om pandemin". Medan Can besvarade denna fråga, "Jag tror att det handlar om pandemin", hävdade en annan butiksägare att frågan inte handlade om pandemin, utan om bristen på polis. När han talade igen sa İmamoğlu, ”Om de gör en förträngning om pandemin, respekterar jag varje åtgärd som vidtas angående pandemin; låt mig vara tydlig. Du respekterar det också. Min tunga har inget ben i detta avseende. För om jag inte talar, vad ska jag göra? Jag måste prata. I går kväll, antalet dödsfall i Istanbul på grund av infektionssjukdomar, 186. Så vad ska jag göra nu; Ska jag vara törstig, ska jag svälja? Jag kunde inte sova på natten. Vår begravning räknar mot 450-talet. Så vi kan inte träna. Vår begravning i den normala november, må Allah vara barmhärtig; Jag önskar nåd för alla våra döda - 202, 190, 180 personer i Istanbul. Det går för närvarande mot 450. Vi är i en så svår situation. Vet detta. Men om det finns ett annat ämne när du säger detta, snälla förmedla det till vilket distrikt det är. Låt oss prata med dessa distrikt. Men om det är en pandemi, välsignar Gud er alla. Jag måste. Jag hade också den sjukdomen. Därför skulle jag vilja att inget hushåll skulle ha den sjukdomen. Var också försiktig ”sa han.

"SOM IMM VILL VI OPNA EXEMPELMARKNADER"

Imamoglu berättade för handelsmännens problem om marknadsplatserna: ”Av de 462 stadsmarknaderna i Istanbul är bara 6-7 under vår jurisdiktion. Vi har ingen auktoritet på andra marknader. Om det finns saker som stör dig, låt oss veta så skickar vi dem till berörda presidenter ”. Om att de inte tänker öppna en marknad överallt sa İmamoğlu: ”Som IMM vill vi öppna en marknad eftersom vi vill bidra till systemet med exemplariska applikationer genom att öppna exemplariska marknader. Vi arbetar så med mina vänner. Vi vill ge en möjlighet att sälja några av de produkter som produceras där, särskilt i Istanbul. I det sammanhanget kommer vi att fortsätta öppna en marknad, sade han. İmamoğlu överlämnades med en platta av İSKOMDER-president Uçan för hans bidrag till att lösa affärsmännens problem.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser