DHMİ 17 Assistent för rekrytering av 200 Trainee Air Traffic Controllers

dhmi assistent trainee att rekrytera flygledare
dhmi assistent trainee att rekrytera flygledare

För att vara anställd inom General Directorate of State Airports Authority inom ramen för artikel 399 / c i dekretlag nr 3, kommer General Directorate of State Airports Authority som offentliggjordes i den officiella tidningen 08.07.2018 och numrerad 30472 att tilldelas positionerna för Trainee Air Traffic Controller och Assistant Air Traffic Controller. Urvalsprov kommer att hållas inom ramen för bestämmelserna i förordningen om kandidatprov.


Undersökningsenhet: General Directorate of State Airports Authority.

Plats för tjänstgöring: DHMI (land)

Position titel och antal utnämningar:

    • Assistent Air Traffic Controller: 7 enheter.
    • Trainee Air Traffic Controller: 200 delar.
    • KPSS-poängtyp och baspoäng för assisterande flygtrafikledare: Minst 3 poäng från KPSSP70-poängtyp
    • KPSS-poängtyp och baspoäng för kandidater för flygtrafikledare: Minst 3 poäng från KPSSP70-poängtyp

Giltighetsår för KPSS-poäng: Examination för offentlig personal daterad 6 september 2020.

Ansökningar börjar 16.11.2020 och slutar i slutet av 30.11.2020. Kandidater som vill gå till examen mellan 16.11.2020-30.11.2020 http://isbasvuru.dhmi.gov.tr De måste ansöka kl. Kandidater måste ladda upp alla begärda dokument till systemet helt. Ansökningar personligen eller per post accepteras inte. Examensresultat kommer att meddelas på den officiella webbplatsen för vårt företag (www.dhmi.gov.tr) och ingen skriftlig anmälan kommer att göras till de framgångsrika kandidaterna.

För detaljer om annons KLICKA HÄR


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser